הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון deadlift 180kg rm5

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
מהאימון של היום.
פעם ראשונה שניסיתי 180 לrm5, אני מניח שאם היתה בעייה בתנועה אתם תגידו לי(פרט לחזרה האחרונה ששם באמת היתה לי קשה ואני מבין שזייפתי).

http://www.lbs.co.il/<object width=

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רמי ממה שאני ראיתי בפייסבוק הטכניקה בסדר גמור
ואם זייפת קצת בחזרה האחרונה זה לא כל כך נורא
אללללההההה יום שישי אני עושה 210-212,5 פאשה אמר שהוא בא בסביבות 1 עם מצלמה
זה טוב בשבילי

• פותח/ת השרשור
@_@ פאק אחי, חלאס תעצור לשניה תן לי לסגור קצת תפער חחחח אני בחיטוב תזכור!
סתם סתם, אין אחי אתה תותח הבן אדם עם הדדליפט הכי מטורף שאני מכיר(פאונד פור פאונד).

חזק מאוד!
בכללי הייתי ממליץ לך לקרב את הרגליים טיפה ולהיות יותר מכווץ בסטאפ

כל הכבוד

• פותח/ת השרשור
סבבה, אני משתדל להרים תחזה בתחילת הסט לפי המלצתו של ריפפטו, כנראה שלא מספיק, אני אשים על זה יותר דגש פעם הבאה.

• פותח/ת השרשור
לא ממש מבין למה אתה מתכוון...
בכל מקרה, לפני זה היה לי 170 ל5rm, אבל הרגשתי ממש טוב באימון, אז חשבתי לנסות את ה180 ל5, חוץ מזה לקחתי בחשבון כל מה שאמרתם.

אתה לא יכול לעשות גם RM5 עם 170 ואז RM5 עם 180... RM = Repetition Max, זאת אומרת שאתה לא יכול לבצע עוד ובטח שלא במשקל גבוה יותר. התכוונת 5 חזרות

• פותח/ת השרשור
שאלה, החגורה משפיעה בצורה מסויימת על הצורה שבה הגב מתעגל?
זאת פעם הראשונה ששמתי חגורה, בחיים שלי לא השתמשתי... ובכללי אף פעם לא נאמר לי שהגב שלי עגול, יכול להיות שזה בגלל זה? אני מניח שאם לא זה פשוט בגלל שהמשקל היה כבד.

קצת קשה לראות אם הרגליים קרובות מספיק למוט, אבל רואים שבסט אפ אתה לא מרים חזה, ולא מכווץ מספיק.
בכל מקרה משקל יפה, ועוד בחיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית