הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עזרה דחופה בעליית מסה

אביגדור קהלני הצב

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני בן 32
מטר 78
שוקל 60
מגיל 14 ככה אותו משקל
לא עולה ולא יורד
אוכל הכל מה שבא לי מתי שבא לי לא עושה חשבון ולא עולה גרם
לפני חצי שנה נכנסתי למכון כושר
עם תכנית למתחילים שנתן לי המדריך שם וקניתי גיינר של חברת ישראלבודי הם טוענים שזה הכי חזק עם יחס פחמימה של 1 ל9
נשמע לי הזויי אבל קניתי היה מבצע של 3 חבילות ב700 שח התחלתי לשתות ולהתאמן 2 או 3 סקופים ביום פעם עם חלב ופעם עם מים כי החלב היה מכניס אותי הרבה לשירותים ולא רציתי שכל מה שאני מכניס אחרי 5 דק להוציא בשירותים בכל מקרה תוך חודשיים סיימתי 3 חבילות גיינר השתדלתי להקפיד בארוחות כמה שיותר ( היה לי קצת קשה ארוחות מסודרות כי אני עובד בחוץ כל היום מ 7 בבוקר ועד 8 בערב) בקיצור אחרי חודשיים של אימונים 3 פעמים בשבוע ו 3 חבילות גיינר לא עליתי גרם חח
התייאשתי ועזבתי
לפני שבועיים שוב נרשמתי למכון כושר אחר בנו לי תכנית שם של ab 4 פעמים בשבוע (כביכול לעליה במסה) ואני שותה גיינר של דמטייז 2 סקופים כל יום
בינתיים כלום אז החלטתי לקנות קריאטין של דמטייז היום זה הגיע אלי עם שליח עדיין לא לקחתי
ואני מפחד להתייאש שוב אני לא מצליח לעלות פשוט תצילו אותי חח חייב עצות טובות שעבדו עליכם בגוף ועזרו לכם אבל דברים ריאליים לא לאכול אוכל שאין לי אפשרות ביום יום לקנות ולאכול כי אני לא נמצא בבית,
תודה לעונים
לגבי התכנית שנתנו לי
זה ab
חימום 5 דק הליכון אחכ
Aגב, יד קידמית, חזה
Bכתפיים, יד אחורית, רגליים

נערך לאחרונה:
3 פעמים ביום היית מתאמן?
אם התכוונת לשבוע והתבלבלת אז סבבה
אם התכוונת לשלוש אימונים ביום אז יש מצב שפשוט התאמנת יותר מדי ושרפת יותר מדי קלוריות והוצאת יותר מדי אנרגיה מאשר הכנסת

הגיינר לא יעזור לך ולא עזר לך כי עדיין לא היה לך מספיק קלוריות בתפריט על אף ששתית את הגיינר. זו אחת הסיבות שאני לא סובל גיינר והוא לא מתאים ל-99.9% מהמתאמנים. אם אתה לא יכול/יודע לאכול למה לקנות זבל במחיר מופקע? תבנה לעצמך תפריט של 2000 קלוריות ותעלה 100 קלוריות כל שבוע-שבועיים ואז לא תרגיש שאתה נחנק עם האוכל. אופציה נוספת זה לפנות לייעוץ מקצועי.

• פותח/ת השרשור
אין לי אפשרות לבנות לעצמי תפריט ולא שיבנו עבורי מהסיבה שאני לא יעמוד בזה למרות שאנימכל כך רוצה, אני כל היום בעבודה מחוץ לבית אין לי אפשרות לאכול מסודר, וגם להתחיל "לרדוף" אחרי בדיקת כל דבר שאני מכניס לםה כמה קלוריות יש בזה ולהתחיל לחשב רק מלחשוב על זה אני מתייאש בפועל אני יודע שזה לא יקרה אני לא ישקר לעצמי

אין לך גישה לאכול בכלל כל היום? גם לא לקנות בחוץ? אין לך הפסקות בעבודה? מקרר? מיקרו?

• פותח/ת השרשור
בטח שיש לי גישה לאוכל, זה הבעיה שאני קונה בחוץ, כל יום אני אוכל זבל של בחוץ אני לא יכול לבוא למוכר שווארמה ולשאול אותו כמה קלוריות יש בפיתה אתה מבין, חוץ מזה שגם אני מעדיף לאכול יותר בריא ולעלות במסה נקייה עם פחות שומן טראנס אבל לזה אין לי כ"כ אפשרות, והוספתי שחוץ מזה אני שותה בוקר וערב גם גיינר

יופי, אז אם יש לך גישה לשווארמה ואוכל בחוץ אז אתה יכול לפנות לאיש מקצוע שיבנה לך תפריט עם המזון שזמין מסביבך. אני בונה כבר שנים תפריטים לאנשים עם שווארמה בחוץ פשוט הם אוכלים את זה בצלחת עם אורז או מה שזה לא יהיה (בלי צ'יפס) ואני מחשב את זה קלורית וכך מגיעים לערכים קלורייים גבוהים עם הזמן

Back
למעלה תחתית