הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חובה לאכול יותר קלוריות לאחר אירובי?

KariusD

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
אז אני אוכל ביום באזור ה1550 ועושה אירובי של 300-400
באמת שבסוף היום אני שבע ולא עולה לישון רעב
אבל אני קורא בהמון מקומות שאני חייב להוסיף את ה400 קלוריות האלה לתפריט אם לא אני יצא 1100 ביום
מה דעתכם אני חייב?אני קורא בהמון מקומות שלא חובה להעלות קלוריות ואירובי הוא נטו להאצת חילוף החומרים(אל תתייחסו לגירעון ה"גדול" אני בתקופה שאני מנסה להוריד יותר ואז להגיע לניטרלי)

1550 לגבר נשמע מעט אלא אם אתה שוקל 60 ק"ג ואם כן, כל עוד אתה לא 1.60 ס"מ ומטה אתה אוכל מעט מידי ועם פוטנציאל לאבד מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
1550 לגבר נשמע מעט אלא אם אתה שוקל 60 ק"ג ואם כן, כל עוד אתה לא 1.60 ס"מ ומטה אתה אוכל מעט מידי ועם פוטנציאל לאבד מסת שריר.
אני 185 והניטרלי שלי הוא 2500
אבל זה לא עונה לי השאלה שלי היא האם זה באמת חובה להשלים קלןריות לאחר אירןבי?כי נשמע לי די פסיכי להיות על 1100 ביום

אבל זה לא עונה לי השאלה שלי היא האם זה באמת חובה להשלים קלןריות לאחר אירןבי?כי נשמע לי די פסיכי להיות על 1100 ביום
אתה אמור לעשות תפריט אחד ממוצע לכל השבוע במקום להתעסק עם זה בין הימים. תעלה את הקלוריות ל 1800-1900

• פותח/ת השרשור
אתה אמור לעשות תפריט אחד ממוצע לכל השבוע במקום להתעסק עם זה בין הימים. תעלה את הקלוריות ל 1800-1900
נו אבל נניח שיש לי תפריט כמו שאתה אומר שהוא 1800 קלוריות ואז אני עושה אירובי אז הוא אוטומטית יהפוך ל1400 בגלל האירובי לא?

לא, כי הגוף מנצל את הקלוריות שונה מאירובי מאשר אם תוריד אוכל מהתפריט. זה תלוי גם כמה אתה פעיל ביום ומה הנטרלי שלך. אתה מסתכ לעל זה באופן מאוד מופשט

• פותח/ת השרשור
לא, כי הגוף מנצל את הקלוריות שונה מאירובי מאשר אם תוריד אוכל מהתפריט. זה תלוי גם כמה אתה פעיל ביום ומה הנטרלי שלך. אתה מסתכ לעל זה באופן מאוד מופשט
האירובי שלי עומד על ה300 קלוריות
והניטרלי שלי הוא 2500
השאלה שלי אם זה איך שהוא משפיע על הגירעון?כאילו אם כרגע אני אוכל 1600 ביום אז אני בעצם אוכל 1300 בגלל האירובי?לא מתאמן משקולות אגב(סליחה על הדיליי P: )

סליחה ששוב אני מתערב
אם אני אכול 1900 קל ועושה אירובי הקלוריות של האירובי לא כמו שאוכלים 1500 קל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית