הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון התחלתי דיאטה

• פותח/ת השרשור Prolam
  • פורסם בתאריך

Prolam

משתמש מתחיל
211
13
נק' מוניטין:
13
211
13
התחלתי דיאטה משהו כמעט שבועיים אחרי שהשמנתי המון .. היום אני אל 1500-1700 לא אותו דבר לםעצים גם פחות ולפעמים גם יותר פשוט אני מקפיד על חלבון גבוה ..
השאלה שלי כזאת האם 3.5 קילו בשבועיים האלה ירידה כנראה נוזלים זה סבבה ? המטרה שלי לרדת כמה שיותר בפחות זמן לא אכפת לי לאבד מסת שריר כי אז אני מתכוון להתחיל מסה .. אני בלי תפריט .
אני יכול לאכול רק סלט וטונה וחזה עוף ולהגיע ל1000 קל אבל אני לא יודע כמה זה אפקטיבי ובריא .

3.5 ק"ג בשבועיים סביר להניח שהרוב נוזלים.

לאכול 1000 קלוריות זה לא אפקטיבי כי גם אם תרד במשקל, אתה לא תרד באחוז שומן באופן אידאלי. מה שיקבע בסופו של דבר איך אתה תראה ויזואלית זה לא כמה משקל ירדת אלא כמה אחוז שומן ירדת ולכן לאבד מסת שריר בתהליך שכזה יהיה לירות לעצמך ברגל כי מכל 1 ק"ג במשקל שאתה יורד אתה מוריד נניח X אחוז שומן אבל אם תאבד מסת שריר ה X הזה כבר יהיה מספר נמוך הרבה יותר פר אותו משקל.

• פותח/ת השרשור
3.5 ק"ג בשבועיים סביר להניח שהרוב נוזלים.

לאכול 1000 קלוריות זה לא אפקטיבי כי גם אם תרד במשקל, אתה לא תרד באחוז שומן באופן אידאלי. מה שיקבע בסופו של דבר איך אתה תראה ויזואלית זה לא כמה משקל ירדת אלא כמה אחוז שומן ירדת ולכן לאבד מסת שריר בתהליך שכזה יהיה לירות לעצמך ברגל כי מכל 1 ק"ג במשקל שאתה יורד אתה מוריד נניח X אחוז שומן אבל אם תאבד מסת שריר ה X הזה כבר יהיה מספר נמוך הרבה יותר פר אותו משקל.
הבנתי.. האמת שאני צריך לרדת את ה15 קילו בשביל שאני אתחיל לראות קוביות ..
כן ירדתי 3.5 קילו נוזלים וזה השבוע השלישי .. כנראה אני יאכל בסביבות ה1500-2000 השבוע , תלוי לעמוס וכו.
תאכלס שעשיתי תפריט אני אכלתי די טוב ב1800 קל ירדתי עד שנתקעתי כזה במשקל וזה מבאס לרדת טיפה ממש כל הזמן אני מחפש לסיים עם זה כי אני שומע מאנשים שירדו בזמן X ומראים תמונות בגלל זה אני תמיד שואל. סבבה תודה רבה :D

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית