הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השלמת קלוריות מאירובי בחיטוב

• פותח/ת השרשור naknik
  • פורסם בתאריך

naknik

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
כרגע אני בחיטוב [2200 קל יומית, גירעון של 400], במידה ואני עושה אירובי שאני שורף בו 1000 קלוריות ואני משלים את הקלוריות האלה ומגיע באותו יום ל[3200]
זה נחשב עדיין שאני נמצא במאזן קלורי שלילי?
זה יפגע לי בחיטוב?

כרגע אני בחיטוב [2200 קל יומית, גירעון של 400], במידה ואני עושה אירובי שאני שורף בו 1000 קלוריות ואני משלים את הקלוריות האלה ומגיע באותו יום ל[3200]
זה נחשב עדיין שאני נמצא במאזן קלורי שלילי?
זה יפגע לי בחיטוב?
מה אתה עושה שאתה שורף 1000 קלוריות באירובי?

• פותח/ת השרשור
אתה עובר לנושא אחר ולא עונה לי על השאלה, אבל אם זה עושה לך טוב אני רוכב אופני כביש

אתה עובר לנושא אחר ולא עונה לי על השאלה, אבל אם זה עושה לך טוב אני רוכב אופני כביש
זה הרבה מאוד, וזה גם בטח פוגע לך בהתאוששות.
עם האירובי זה יוצא לך גרעון של 1400 קל ביום

• פותח/ת השרשור
אז השאלה שלי היא אם זה אפשרי לאכול את הקלוריות שאני שורף במהלך האירובי ועדיין להמשיך להתחטב?

אז השאלה שלי היא אם זה אפשרי לאכול את הקלוריות שאני שורף במהלך האירובי ועדיין להמשיך להתחטב?
אפשר, עדיף למצוא אירובי פחות מעמיס, ריצה קלה 20-3 דקות, אליפטיקל, אפשר גם אופניים אבל לא לשרוף 1000 קלוריות באימון)אלא אם אתה רוכב אופניים מקצועי ובמקרה הזה האופניים צריכים להיות החלק העיקרי באימונים שלך)

כן רק כמו שהבחור מעליי אמר כנראה שאירובי כל כך עצים יפגע לך בהתאוששות (לפחות ברגליים) אז אם אתה לא מתכונן לתחרות או משהו דומה רצוי להוריד קצת את העצימות

אפשר להשלים את הקלוריות, אישית אני מעדיף לייצר תפריט ממוצע כך שתחשב ממומע שבועי של הקלוריות שאתה שורף ברכיבה, תחלק ל7 ימים ותאכל את אותו התפריט כל יום בלי שינויים גדולים מדי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית