הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה power clean

Shar0nzi

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
פעם ראשונה שאני מנסה לעשות את התרגיל.
אין לי ידע מוקדם לגבי התרגיל רק ראיתי כמה סרטוני הדרכה ביוטיוב וניסיתי ליישם את הנקודות המנחות בסוף האימון לכמה חזרות.
אשמח לקבל דגשים איפה לשפר ומה אני לא עושה טוב.
אני יודע שהטכניקה לא בשמיים זאת פעם ראשונה שאני מנסה.

תמצא מדריך שילמד אותך
אתה יכול לנסות לראות את הסרטים של California strength אבל אני לא בטוח כמה זה יעזור

זה לא קרוב אפילו.
מציע באמת שתיקח מדריך שילמד אותך, או מקסימום אל תלמד אותו, זה לא באמת תרגיל שכולם צריכים לדעת, אבל אם אתה רוצה ללמוד אותו עדיף שתיקח מישהו.

יש לך הבנה לא טובה של איך המוט עולה למעלה, אין לי באמת ידע לעזור לך אבל אני אשים סרטון שאולי יעזור

זה לא קרוב אפילו.
מציע באמת שתיקח מדריך שילמד אותך, או מקסימום אל תלמד אותו, זה לא באמת תרגיל שכולם צריכים לדעת, אבל אם אתה רוצה ללמוד אותו עדיף שתיקח מישהו.
הרבה יותר טוב מהרבה אחרים שניסו ללמוד לבד וכמובן עדיין לא מוצלח...

פעם ראשונה שאני מנסה לעשות את התרגיל.
אין לי ידע מוקדם לגבי התרגיל רק ראיתי כמה סרטוני הדרכה ביוטיוב וניסיתי ליישם את הנקודות המנחות בסוף האימון לכמה חזרות.
אשמח לקבל דגשים איפה לשפר ומה אני לא עושה טוב.
אני יודע שהטכניקה לא בשמיים זאת פעם ראשונה שאני מנסה.

יש דברים שעדיף לא לנסות ללמוד בלי מאמן כי הטעויות שישתרשו? יהיו קשות לעקירה...

יש לך הבנה לא טובה של איך המוט עולה למעלה, אין לי באמת ידע לעזור לך אבל אני אשים סרטון שאולי יעזור

אני ממש לא אוהב את הטכניקה שמקס איטה מלמד בסרטון הזה

אני ממש לא אוהב את הטכניקה שמקס איטה מלמד בסרטון הזה
יש סיבה ספציפית? כי למדתי מהסרטון הזה והסנאטץ והוא בערך היחיד שמסביר בצורה נורמלית מה באמת צריך לעשות בנקודת המפגש עם הגוף, יש בעיה עם הטכניקה או סתם צורת הלימוד אתה חושב שלא הכי יעילה?

יש סיבה ספציפית? כי למדתי מהסרטון הזה והסנאטץ והוא בערך היחיד שמסביר בצורה נורמלית מה באמת צריך לעשות בנקודת המפגש עם הגוף, יש בעיה עם הטכניקה או סתם צורת הלימוד אתה חושב שלא הכי יעילה?
כי לא באמת צריכה להיות מכה ששולחת את המוט החוצה מהקו הישר בוא הוא אמור לעלות וצורת הלימוד הזאת תוביל בדיוק לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית