כיצד להעלות במסת השריר

חדשדנדש55

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אני כבר שנתיים מנסה לעלות במסת השריר

אני לא יודע אם אני דפקתי ת'מטבוליזם או לא אבל אני מגיע תמיד למצב שאני לא עולה במסת השריר לא משנה מה ניסיתי.

אני מאוד רוצה את העזרה שלכם -
שתגידו לי איפה אני נמצא היום -
ומה עליי לעשות? מסה חיטוב או ניטרלי
ואם אפשר על כמה אחוזי שומן אני

ובבקשה אני רוצה לקבל מענה מאנשים שבאמת מבינים

0__05afc054cdd273.jpg

0__05afc0480d0693.jpg

0__05afc059e0d2f2.jpg

מצד שני בטן

0__05afc049f6ec08.jpg

0__05afc04d41f59b.jpg

0__05afc04ed9eae3.jpg

אני מפחד שאם אני אעלה עוד שומן העלייה תהיה לטובת השומן ולא אוכל לעלות שריר.

השומן הוא בעיקר ברגליים ובבטן והידיים ממש רזות

בכל מקרה מה שלא יהיה אני לא אוותר!
גם אם ייקח לי עוד 20 שנה.
אבל אני אשמח בבקשה לדעת מה אני צריך בדיוק לעשות, תודה רבה לעוזרים!!

נתונים :
גובה 1.83
משקל 75

כרגע מנסה ניטרלי על 2300 אבל ממש לא בטוח בעצמי! אז מה אתם ממליצים?

אין לך מה לחטב. מה התוכנית האימונים שלך? תפריט תזונה? לא הגיוני שאחרי שנתיים אין לך שום תוצאות כמעט. כנראה או שהתוכנית האימונים שלך באמת על הפנים או שאתה לא נמצא על מאזן קלורי חיובי. תעזוב את הנייטרלי ותבנה תפריט עם מאזן קלורי חיובי מתון (300 ק׳ מעל הנייטרלי).

ד.א : מאיפה אתה יודע שזה הנייטרלי שלך?

אין לך מה לחטב. מה התוכנית האימונים שלך? תפריט תזונה? לא הגיוני שאחרי שנתיים אין לך שום תוצאות כמעט. כנראה או שהתוכנית האימונים שלך על הפנים או שאתה לא נמצא על מאזן קלורי חיובי. תעזוב את הנייטרלי ותבנה תפריט עם מאזן קלורי חיובי מתון (300 ק׳ מעל הנייטרלי).

איזו תוכנית אתה ממליץ?

• פותח/ת השרשור
הייתי עושה FBW כמה חודשים טובים.
תודה רבה!

עוד 2 שאלות:

כמה חלבון אני צריך לאכול (ופי משקל גוף או מסה רזה)

והשאלה השנייה היא: האם אחוז שומן גבוה ישפיע על העלייה במסת השריר? (נגיד אם אני ב19 אחוז שומן אז האם העלייה תהיה לטובת השומן) או שזה מיתוס?

תודה רבה!

עוד 2 שאלות:

כמה חלבון אני צריך לאכול (ופי משקל גוף או מסה רזה)

והשאלה השנייה היא: האם אחוז שומן גבוה ישפיע על העלייה במסת השריר? (נגיד אם אני ב19 אחוז שומן אז האם העלייה תהיה לטובת השומן) או שזה מיתוס?

משקל גוף שלך כרגע כפול 2. מן הסתם שככל שתעלה במשקל גם הנייטרלי שלך ישתנה וגם כמות החלבון שתצטרך להכניס ביום.
לגבי השאלה השניה, לא ממש הבנתי אבל אני כן יכול להגיד שאם לא תאכל כמו חזיר ולא תיהיה על מאזן קלורי חיובי גבוה מידי, אתה לא תעלה הרבה שומן בכלל. במקרה שלך, אני מניח שאתה מתאמן מתחיל (וזה לא משנה שאתה מתאמן שנתיים או 10 שנים) לכן תוכל גם להוסיף מאסת שריר ועל הדרך לשרוף שומן (כמובן עד גבול מסויים).

• פותח/ת השרשור
משקל גוף שלך כרגע כפול 2. מן הסתם שככל שתעלה במשקל גם הנייטרלי שלך ישתנה וגם כמות החלבון שתצטרך להכניס ביום.
לגבי השאלה השניה, לא ממש הבנתי אבל אני כן יכול להגיד שאם לא תאכל כמו חזיר ולא תיהיה על מאזן קלורי חיובי גבוה מידי, אתה לא תעלה הרבה שומן בכלל. במקרה שלך, אני מניח שאתה מתאמן מתחיל (וזה לא משנה שאתה מתאמן שנתיים או 10 שנים) לכן תוכל גם להוסיף מאסת שריר ועל הדרך לשרוף שומן (כמובן עד גבול מסויים).
הכוונה הייתה שאם אני נגיד עכשיו 20 אחוז שומן סתם דוגמא - אפשר לעלות בשריר למרות אחוז שומן כזה גבוה? או שהעלייה תהייה לטובת השומן .. מקווה שהבנת..

הכוונה הייתה שאם אני נגיד עכשיו 20 אחוז שומן סתם דוגמא - אפשר לעלות בשריר למרות אחוז שומן כזה גבוה? או שהעלייה תהייה לטובת השומן .. מקווה שהבנת..

אתה יכול לעלות שריר גם ב 40 אחוז שומן. כמה שומן תעלה? זה כבר תלוי כמה המאזן הקלורי החיובי שלך יהיה.

נשמח אם תשתמש פעם הבאה בכותרת אינפורמטיבית. ואתה צריך להעלות במסה. אם אתה חושש אם 2300 זה הנטרלי שלך או לא, אז תתחיל ממאזן שלילי נניח 2100 קלוריות ותעלה קלוריות משם בהדרגה. אתה אמור להעלות כ-1% ממשקל גופך בחודש

• פותח/ת השרשור
נשמח אם תשתמש פעם הבאה בכותרת אינפורמטיבית. ואתה צריך להעלות במסה. אם אתה חושש אם 2300 זה הנטרלי שלך או לא, אז תתחיל ממאזן שלילי נניח 2100 קלוריות ותעלה קלוריות משם בהדרגה. אתה אמור להעלות כ-1% ממשקל גופך בחודש
תודה רבהה

וצריך להתחיל לאכול חלבון בכמות שהיא פי 2 ממשקל הגוף או אני צריך לאכול פי כמה ממסה רזה על אחוז שומן כזה (ראיתי את המאמר על זה בנוגע לחיטוב אבל השאלה אם זה רלוונטי גם למסה) ?

ועוד משהו:
זה נכון שהחלבון יכול להיעשות בחלוקה של 70 אחוז חלבון מלא וכל השאר לא מלא?

• פותח/ת השרשור
במקרה שלך אתה צריך לאכול 150 גרם חלבון לערך ביום. וכן 70% זה מספיק
איך עזרת לי עכשיו וואי תודהה!
במקרה שלך אתה צריך לאכול 150 גרם חלבון לערך ביום. וכן 70% זה מספיק
ועוד שאלה ששכחתי.
אם אני לוקח תרופות נגד עצירות (כמו קפסולת אלוורה שזה בשביל) לרכך את הצואה,
זה משפיע איכשהוא על ספיגת אבות המזון?

ועוד שאלה : אני מרגיש שאני לא מתרוקן עד הסוף אחרי יציאות - האם מה שלא מתרוקן נאגר בסוף כשומן?

(שאלתי את אותן שאלות גם בפורום תרופות וסטרואידים כי חשבתי שאלה 2 פורומים שונים אבל אני רואה שגם אתה מופיע שם 😳)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית