הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סמולוב

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
פירוט התוכנית שנמצא בקילוגרם על תוכנית סמולוב מישהו יודע אם זה כמו האפליקציה של סמולוב? מישהו השתמש?
פשוט קל יותר לתפעול במקום להתעסק עם אחוזים.
התוכנית באפליקציה במשך 3 שבועות 4 אימוניל בכל שבוע האם צריך שבוע קל או שניתן להתחיל סבב מצדש בסוף התוכנית?

פירוט התוכנית שנמצא בקילוגרם על תוכנית סמולוב מישהו יודע אם זה כמו האפליקציה של סמולוב? מישהו השתמש?
פשוט קל יותר לתפעול במקום להתעסק עם אחוזים.
התוכנית באפליקציה במשך 3 שבועות 4 אימוניל בכל שבוע האם צריך שבוע קל או שניתן להתחיל סבב מצדש בסוף התוכנית?
מי אתה? מה אתה? לאיזה סמולוב אתה מתכוון? ג'וניור או מלא?
מה המטרה? בנצ' או סקווט? מה המספרים שלך באלה...

סמולוב לא מתאימה לרוב המתאמנים והיא תפצע אותם במקום לקחת אותם קדימה.
אם צריך דילואוד בסוף התוכנית? זו כמעט שאלה מצחיקה. לא כל מי שמתחיל אותה בכלל מצליח לסיים אותה אז בוודאי שצריך דילואוד.

שורה תחתונה? סביר להניח שסמולוב היא לא אופציה מתאימה עוד לפני שענית.

• פותח/ת השרשור
מי אתה? מה אתה? לאיזה סמולוב אתה מתכוון? ג'וניור או מלא?
מה המטרה? בנצ' או סקווט? מה המספרים שלך באלה...

סמולוב לא מתאימה לרוב המתאמנים והיא תפצע אותם במקום לקחת אותם קדימה.
אם צריך דילואוד בסוף התוכנית? זו כמעט שאלה מצחיקה. לא כל מי שמתחיל אותה בכלל מצליח לסיים אותה אז בוודאי שצריך דילואוד.

שורה תחתונה? סביר להניח שסמולוב היא לא אופציה מתאימה עוד לפני שענית.
אל תשלול אותי ישר ותתן לי להסביר.
סמולוב גוניור אני חושב שאני מתכוון.
הבנתי 4 אימונים בשבוע למשך 3 שבועות וניתן לשנות את התבנית ל3 אימונים בשבוע ולהאריך אותן ל4 שבועות אם זה הג'וניור או מלא אני לא יודע. איך ניתן לבדוק?
הבנץ פרס שלי 130 קילו.
ולסקוואט ממתי היית ממליץ להכנס אלייה?

הבנתי 4 אימונים בשבוע למשך 3 שבועות וניתן לשנות את התבנית ל3 אימונים בשבוע ולהאריך אותן ל4 שבועות אם זה הג'וניור או מלא אני לא יודע. איך ניתן לבדוק?
הבנץ פרס שלי 130 קילו.
לבנץ זה סבבה. אתה יכול לדעתי. אבל, רק אם ההתאוששות שלך טובה. צריך הרבה מאוד קלוריות וחלבון(וקיץ עכשיו אם זה מפריע לך).לישון טוב . התוכנית היא 4 ימים בשבוע בנץ למשך 4 שבועות.
לסקוואט, מומלץ למי שיש 1.5 משקל גוף בסקוואט.
יש כמה בפורום שעשו סמולוב לבנץ ולסקוואט. תסתכל בלוגים ותראה אם זה מתאים לך.

הבנץ פרס שלי 130 קילו.
אתה מדבר כאן על סמולוב ג'וניור, כן.
לפי הבנץ' אתה יכול לבצע אותה.

הבנץ פרס שלי 130 קילו.
בנצ' 130 אתה יכול להריץ סבב של סמולוב ג'וניור. אני כן ממליץ על דילואוד בן סבב לסבב.

לסקווט סמולוב רגיל יתאים כשאתה תקוע סביב ה180-200 ומתקשה לעלות אפשר וגם אז בזהירות.

• פותח/ת השרשור
בנצ' 130 אתה יכול להריץ סבב של סמולוב ג'וניור. אני כן ממליץ על דילואוד בן סבב לסבב.

לסקווט סמולוב רגיל יתאים כשאתה תקוע סביב ה180-200 ומתקשה לעלות אפשר וגם אז בזהירות.
סמולוב ג'וניור לסקוואט אפשרי? מאיזה משקל?
אתה מדבר כאן על סמולוב ג'וניור, כן.
לפי הבנץ' אתה יכול לבצע אותה.
מאיזה משקל בבנץ ניתן להתחיל את הג'וניור?

סמולוב ג'וניור לסקוואט אפשרי? מאיזה משקל?

מאיזה משקל בבנץ ניתן להתחיל את הג'וניור?
מעולם לא ניסיתי, לא יודע לענות על זה.
לגבי בנצ' השאלה היא לא מאיזה משקל אלא ממתי באימונים נפח ותדירות כאלה נחוצים כדי ליצור התקדמות. אין תשובה אבסולוטית אבל פחות מ100 נניח אין טעם.

• פותח/ת השרשור
מעולם לא ניסיתי, לא יודע לענות על זה.
לגבי בנצ' השאלה היא לא מאיזה משקל אלא ממתי באימונים נפח ותדירות כאלה נחוצים כדי ליצור התקדמות. אין תשובה אבסולוטית אבל פחות מ100 נניח אין טעם.
באפליקציה בסמולוב גוניור יש שם אפשרות שאני צריך למלא שבכל שבוע בכמה המשקל יעלה בכל אימון. כלומר אם בשבוע הראשון באימון הראשון בשבוע אני אצטרך נגיד לעדות 6x6x80 אז בשבוע השלישי זה יהיה 6x6x85. מה נהוג לעלות 2.5 קילו בכל שבוע?

באפליקציה בסמולוב גוניור יש שם אפשרות שאני צריך למלא שבכל שבוע בכמה המשקל יעלה בכל אימון. כלומר אם בשבוע הראשון באימון הראשון בשבוע אני אצטרך נגיד לעדות 6x6x80 אז בשבוע השלישי זה יהיה 6x6x85. מה נהוג לעלות 2.5 קילו בכל שבוע?
בבנץ 2.5-5 קג בכול שבוע

זה אמור להיות מחושב באחוזים לא בק"ג

• פותח/ת השרשור
זה אמור להיות מחושב באחוזים לא בק"ג
העלתי תמונה אחרי שהזנתי את הrm1 של 130 קילו וזה חייב אותי להזין באפלקציה משקל העחה כל שבוע רשמתי 5 קילו.
אתה מבין למה אני מתכוון צבחינת המשקל? ואחרי השלושה שבועות אני עושה שבוע רביעי קל של 50 אחוז?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20180524-222103.png
    Screenshot_20180524-222103.png
    KB 35.9 · צפיות: 108
העלתי תמונה אחרי שהזנתי את הrm1 של 130 קילו וזה חייב אותי להזין באפלקציה משקל העחה כל שבוע רשמתי 5 קילו.
אתה מבין למה אני מתכוון צבחינת המשקל? ואחרי השלושה שבועות אני עושה שבוע רביעי קל של 50 אחוז?
לא השתמשתי בגרסת ג'וניור מעולם בטח לא לבנצ', עדיף שתשאל את סופטי @PowerLifting

זה לא קצב מהיר מידי כל שבוע קפיצה של 2.5 קילו בשבוע.
@PowerLifting אשמח לשמוע אותך
זה בסדר, אתה לא עושה את זה ליותר ממדי זמן(שלוש או ארבע שבועות). אם תעשה את התוכנית כמו שצריך ותאכל טוב אתה תצליח

זה לא קצב מהיר מידי כל שבוע קפיצה של 2.5 קילו בשבוע.
@PowerLifting אשמח לשמוע אותך
בתמונה שהעלת עשית נכון, 5 קילו לכל אימון של שבוע קדימה.
כמו שמייק אמר, זה באחוזים. 5% ממשקל שהוא סביב ה100 זה 5 ק"ג.
למתאמנות שלי לפעמים אני נותן את התכנית ללחיצה שהיא סביב ה50 ק"ג - אז זה יהיה 2.5 ק"ג שבועי (5%)

כשאתה מסיים את השבוע האחרון,
תחזור על האימון של ה6x6 האחרון אבל ל3x3,
ויומיים אחר כך תבדוק סינגל חדש.
אני כבר מריץ אותה 5-6 שבועות ומאוד מרוצה מהתוצאות עד עכשיו. מתכוון לעשות בסך הכל 3 סבבים
איך אתה מריץ אותה 5-6 שבועות? התכנית היא 3 שבועות במקור / 4 בשבועות עם דחיה של אימון קדימה

בתמונה שהעלת עשית נכון, 5 קילו לכל אימון של שבוע קדימה.
כמו שמייק אמר, זה באחוזים. 5% ממשקל שהוא סביב ה100 זה 5 ק"ג.
למתאמנות שלי לפעמים אני נותן את התכנית ללחיצה שהיא סביב ה50 ק"ג - אז זה יהיה 2.5 ק"ג שבועי (5%)

כשאתה מסיים את השבוע האחרון,
תחזור על האימון של ה6x6 האחרון אבל ל3x3,
ויומיים אחר כך תבדוק סינגל חדש.

איך אתה מריץ אותה 5-6 שבועות? התכנית היא 3 שבועות במקור / 4 בשבועות עם דחיה של אימון קדימה

התחלתי עם ריסט ואני לא עושה את אימון 4 ישירות לאחר אימון 3

אני אישית התקדמתי הכי טוב עם קפיצות של 2.5 קילו בשבוע גם עם סינגל יותר גבוה (150+). באופן די מפתיע 5 קילו בשבוע היה לי יחסית הרבה. מנגד היו עוד פקטורים שהשפיעו באופן שלילי על הבנץ׳ שלי.

לדעתי לבדוק סינגל זה בזבוז זמן, אבל כמובן תלוי במטרה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית