הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשר לקריאטין

• פותח/ת השרשור DrBrk
  • פורסם בתאריך

DrBrk

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
לפני שאתם ממהרים לנעול לי את הנושא ולהגיד לי לחפש בפורום,אני יודע שדובר הרבה על קריאטין כאן אבל אני עדיין פשוט רוצה להבין דברים קטנים.

1. בהרבה מקומות קראתי שצריך לצרוך את הקריאטין חודש וחצי ואז לעשות הפסקה של חודש. כאן בפורום ראיתי חלק אומרים שאין צורך לעשות את זה...איך אני אמור לדעת מי צודק ומי טועה? מה הגישה היותר נכונה ועדכנית בנושא?

2.אני מערבב את הקריאטין בתוך השייק חלבון שלי(סקופ חלבון+קריאטין+חלב) אין עם זה שום בעיה כן?

1. בהרבה מקומות קראתי שצריך לצרוך את הקריאטין חודש וחצי ואז לעשות הפסקה של חודש. כאן בפורום ראיתי חלק אומרים שאין צורך לעשות את זה...איך אני אמור לדעת מי צודק ומי טועה? מה הגישה היותר נכונה ועדכנית בנושא?
זה מיתוס, אין שום סיבה אמיתית להפסיק לצרוך קריאטין, אין משהו שמונע ממך להמשיך לקחת.
קח בחשבון שגם בבשר יש לך קריאטין, אף אחד לא אומר לאכול בשר חודש וחצי ואז להפסיק.

2.אני מערבב את הקריאטין בתוך השייק חלבון שלי(סקופ חלבון+קריאטין+חלב) אין עם זה שום בעיה כן?
אין בעיה ואפילו מומלץ

• פותח/ת השרשור
זה מיתוס, אין שום סיבה אמיתית להפסיק לצרוך קריאטין, אין משהו שמונע ממך להמשיך לקחת.
קח בחשבון שגם בבשר יש לך קריאטין, אף אחד לא אומר לאכול בשר חודש וחצי ואז להפסיק.

אין בעיה ואפילו מומלץ
מודה לך מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית