הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלקול קיבה ואיבוד מסת שריר

• פותח/ת השרשור yeezy
  • פורסם בתאריך

yeezy

משתמש פעיל
864
216
נק' מוניטין:
363
864
216
היי,
לפני 3 ימים קיבלתי קלקול קיבה שכלל הקאות ושלשולים בלתי פוסקים.
אני כבר כמה ימים ככה ולא מצליח לאכול שום דבר, אוכל ביס פה ביס שם וגם את זה בקושי.
ירדתי כבר 2-3 קילו, שאני מתאר שהרוב זה נוזלים, אבל השאלה היא האם הימים האלה של הסוג של צום בלי חלבון כמעט גרמו לאיבוד מסת שריר? זה כמעט שבוע שלא אוכל :(

אין איבוד שריר, וגם אם יש, מסת שריר שהלכה לאיבוד בכמה ימים אפשר להחזיר בכמה ימים

יש מחקרים המראים שרק לאחר 2-3 שבועות מתחילים לאבד מסת שריר ללא אימון כלל. זה תלוי גם ברמת המתאמן ומשתנים רבים נוספים אבל זה ממש לא עניין של כמה ימים

• פותח/ת השרשור
יש מחקרים המראים שרק לאחר 2-3 שבועות מתחילים לאבד מסת שריר ללא אימון כלל. זה תלוי גם ברמת המתאמן ומשתנים רבים נוספים אבל זה ממש לא עניין של כמה ימים
גם אם אני בקושי אוכל?

לתזונה כמובן יש פקטור משמעותי בשמירה על מסת השריר, אבל גם אם אתה בקושי אוכל לא תאבד יותר מידי בשבוע

גם לי זה קרה פעם.
מניסיון אתה תאבד כוח שכנראה יגרור קצת שריר.
תחזור בהדרגה לאט לאט,ביום הראשון שלך תתאמן במינימום נפח.
דרך אגב אתה זוכר מה גרם לזה?

• פותח/ת השרשור
גם לי זה קרה פעם.
מניסיון אתה תאבד כוח שכנראה יגרור קצת שריר.
תחזור בהדרגה לאט לאט,ביום הראשון שלך תתאמן במינימום נפח.
דרך אגב אתה זוכר מה גרם לזה?
אני כמעט בטוח שזאת האבקת חלבון שכנראה מהחום שהיה בבית פשוט התקלקלה.
ולמה אני אומר את זה? כי מיד אחרי ששתיתי את השייק זה קרה לי, וכעבור יומיים שטיפה עבר ושתיתי שוב פעם שייק (כי לא חשדתי בזה) חזרה לי ההרגשה הרעה.
נראה לי שבימים חמים חשוב לשמור את האבקה במקום קריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית