הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חודש וחצי מסה.

• פותח/ת השרשור mrko
  • פורסם בתאריך

mrko

משתמש מתחיל
119
0
נק' מוניטין:
0
119
0
;אהלן ממצב?
תקשיבו אני רוצה לעשות איזה חודש וחצי מסה, ואחרי זה איזה חודש וחצי חיטוב כי מזה לא באלי להיות דבה בים ובבריכה...
אני אוכל להגיע לתוצאות בחודש וחצי מסה האלו?
אני יודע שהתגובות שיהיו פה הם : " מה אתה ילד ריבועים?כולה כרס יש אנשים עם צרות יותר גדולות " ובסגנון הזה...אבל אני בן 15 ומה פדיחות ללכת עם כרס בים ובבריכה...
אשמח לעזרה.

נ.ב-בחיטוב אני אוכל להוריד איזה 2%-3% שומן תוך חודש וחצי?

נערך לאחרונה:
;אהלן ממצב?
תקשיבו אני רוצה לעשות איזה חודש וחצי מסה, ואחרי זה איזה חודש וחצי חיטוב כי מזה לא באלי להיות דבה בים ובבריכה...
אני אוכל להגיע לתוצאות בחודש וחצי מסה האלו?
אני יודע שהתגובות שיהיו פה הם : " מה אתה ילד ריבועים?כולה כרס יש אנשים עם צרות יותר גדולות " ובסגנון הזה...אבל אני בן 15 ומה פדיחות ללכת עם כרס בים ובבריכה...
אשמח לעזרה.

נ.ב-בחיטוב אני אוכל להוריד איזה 2%-3% שומן תוך חודש וחצי?

אני גם בן 15 ולא רואה מה פאדיחה בללכת עם כרס לים במיוחד עם הידיעה שאני יותר חזק מהם

איך זה שכל אשכול חיטוב הופך לקבוצת תמיכה בשומן אחרי 10 הודעות בערך?
באמת שאני לא מבין את הקטע.. מי שרוצה שיחטב, מי שרוצה שיעשה מאסה. זה עניין אישי ודיי תלוי במה אתה מרגיש כשאתה עומד מול המראה.

טוב אני אתן לך תקווה... אם אתה במאזן חיובי ומתאמן קבוע כבר הרבה זמן, אתה יכול להמשיך.
נ.ב
כרס של שמנמנים זה מעפן, רק כרס אמיתית שנופלת אחרי החגורה זה סקסי

הוא צודק מה אתם רוצים ממנו אני מבין אותו גם אני נמצא עכשיו עכשיו במצב דומה וגם בדילמה מה לעשות אם עצמי אם להישאר נטרלי או להתחיל מסה
אחי אין לי הרבה מה להגיד לך תנסה ''מסה נקייה'' למרות שכבר הבנתי שאין דבר כזה או שתקנה אבקת חלבון

תלוי אין גם מסה נקייה ושאני אומר מסה נקייה אני מתכוון שנניח אדם עולה 1%-2% בשומן לא יותר זה גם נחשב ''נקי''

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית