הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חלב.. מפיו של "מומחה"

• פותח/ת השרשור tal_s
  • פורסם בתאריך
זה באמת מעניין איך הוא הגיע למסקנה שאנחנו צורכים יותר מדי חלבון כשבתקופה הפליאוליתית חלבון ושומן היו אבות המזון העיקריים...

שמעתי פעם אחת את העניין של יותר מדי חלבון מהבחורצ'יק עם הרפואה הפונקציונלית, לא הקשבתי להסבר שלו בנושא אבל ההשערה היחידה שעולה לי בקנה אחד עם הקביעה הזו היא שכיום אנחנו פאקינג פדלאות ורב החלבון "מתבזבז" בגוף ככה שהוא יוצר עומסים במערכות השונות.

אוקיי עכשיו אני הולך לקבל פליקות בטוסיק...........
BRING IT ON BITCHES

יש כבר כמה ת'רדים יותר טובים על חלב וכבר כתבתי מה דעתי בהם.
חלב רחוק מלהיות מזון בריאות. הד"ר (הוא MD) המכובד בסירטון קשקשן בלי קשר.
כמו ש- HallucinogeN כתב, חלב מאוד שימושי במסה, אבל לטעמי ברגע שסיימת עם השלב הזה אין טעם להמשיך להחזיק חלב כמרכיב עיקרי בתזונה שלכם.

אשמח לקישור לת'רדים האלה (שבהם אתה מציין את דעתך), אתה מגיב הרבה וקשה לימצוא אותם בין ההודעות שלך.

שמעתי פעם אחת את העניין של יותר מדי חלבון מהבחורצ'יק עם הרפואה הפונקציונלית, לא הקשבתי להסבר שלו בנושא אבל ההשערה היחידה שעולה לי בקנה אחד עם הקביעה הזו היא שכיום אנחנו פאקינג פדלאות ורב החלבון "מתבזבז" בגוף ככה שהוא יוצר עומסים במערכות השונות.

BRING IT ON BITCHES
1. תקנה את ה PROTEIN BOOK ואז תדע למה אנשים שאומרים שחלבון זה מסוכן הם מפגרים
2. פרסמתי מחקר ויש עוד המון אי שם שבאותו אחד היה מדובר ע 4 גרם לק"ג ונמצא בטוח לשימוש.

BRING IT ON BITCHES
מי?

רוב האנשים בכלל בקושי אוכלים חלבון ואני הרבה יותר מודאג מזה שאני לא אצרוך מספיק חלבון ולא ההפך, פעם האדם הממוצע היה אוכל פי 3-4 יותר חלבון מעכשיו, ככה אנחנו אמורים לאכול, זה לא שהאדם הפליאוליטי היה חוצה יבשות בספרינטים, מעבר לזה חלבון לא מתבזבז ולא יוצר שום עומסים, אם יש עודף אז הוא הופך לגלוקוז.

BRING IT ON BITCHES
בטח! זה דופק את הכליות! לא שמעתם?🤡😈

ב PROTEIN BOOK לייל מוכיח ע"י כמה מחקרים שדווקא לחולי כליות מסוג מסויים זה יכול אף לעזור..

היה לי בזמנו ריב עצבני עם ההורים שלי בגלל הנקניק הזה. אמא שלי צפתה בזה ואז החליטה שאני אוכל יותר מדי חלבון ושאני הולך לקבל טרשת נפוצה (יש לנו מקרה של טרשת במשפחה).

חלב עיזים

הי חברה. אני בדיוק עברתי לחלב עיזים בגלל כל הבלה בלה בלה על החלב פרה. וגם קראתי קצת מאמרים על סגולותיו של חלב העיזים ושיש בו פחות זרחן ומתעכל יותק טוב מחלב פרה. מה דעתכם???

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית