עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש כבר כמה ת'רדים יותר טובים על חלב וכבר כתבתי מה דעתי בהם.
חלב רחוק מלהיות מזון בריאות. הד"ר (הוא MD) המכובד בסירטון קשקשן בלי קשר.
כמו ש- HallucinogeN כתב, חלב מאוד שימושי במסה, אבל לטעמי ברגע שסיימת עם השלב הזה אין טעם להמשיך להחזיק חלב כמרכיב עיקרי בתזונה שלכם.
1. תקנה את ה PROTEIN BOOK ואז תדע למה אנשים שאומרים שחלבון זה מסוכן הם מפגריםשמעתי פעם אחת את העניין של יותר מדי חלבון מהבחורצ'יק עם הרפואה הפונקציונלית, לא הקשבתי להסבר שלו בנושא אבל ההשערה היחידה שעולה לי בקנה אחד עם הקביעה הזו היא שכיום אנחנו פאקינג פדלאות ורב החלבון "מתבזבז" בגוף ככה שהוא יוצר עומסים במערכות השונות.
אוקיי עכשיו אני הולך לקבל פליקות בטוסיק...........
BRING IT ON BITCHES
מי?שמעתי פעם אחת את העניין של יותר מדי חלבון מהבחורצ'יק עם הרפואה הפונקציונלית, לא הקשבתי להסבר שלו בנושא אבל ההשערה היחידה שעולה לי בקנה אחד עם הקביעה הזו היא שכיום אנחנו פאקינג פדלאות ורב החלבון "מתבזבז" בגוף ככה שהוא יוצר עומסים במערכות השונות.
BRING IT ON BITCHES
בטח! זה דופק את הכליות! לא שמעתם?🤡😈שמעתי פעם אחת את העניין של יותר מדי חלבון מהבחורצ'יק עם הרפואה הפונקציונלית, לא הקשבתי להסבר שלו בנושא אבל ההשערה היחידה שעולה לי בקנה אחד עם הקביעה הזו היא שכיום אנחנו פאקינג פדלאות ורב החלבון "מתבזבז" בגוף ככה שהוא יוצר עומסים במערכות השונות.
BRING IT ON BITCHES
אשמח לקישור לת'רדים האלה (שבהם אתה מציין את דעתך), אתה מגיב הרבה וקשה לימצוא אותם בין ההודעות שלך.
אז מה? זה חרטא כל מה שאומרים שם? מה עם כל המחקרים?