הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פרס 5x90kg שיא חדש

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
וואו תצוגה מרשימה ביותר של כח. בטח יש לך סינגל של 100+
אשמח לשמוע טיפים איך הגעת למספרים כאלה, תדירות/נפח ותרגילי עזר שעשית.

• פותח/ת השרשור
וואו תצוגה מרשימה ביותר של כח. בטח יש לך סינגל של 100+
אשמח לשמוע טיפים איך הגעת למספרים כאלה, תדירות/נפח ותרגילי עזר שעשית.
האמת שלא עשיתי כמעט שום דבר מיוחד מלבד להשקיע הרבה בפרס (מחוסר ברירה בעיקר כי נפצעתי בכתף). אני בצורה טבעית גדל מאוד יפה מ5x5 וטקסס מת'וד בינתיים היא התוכנית שנתנה לי הכי הרבה התקדמות עד היום. אם תרצה לראות איך אני מתאמן אתה מוזמן לעקוב אחרי הלוג שלי. הלינק אליו נמצא אצלי בחתימה.

מה עם עבודה על חזרות יותר מ5? טקסס עשית כל שבוע פרס כלחיצה ראשית? לחצת גם בישיבה(עם דאמבלים)?
הסתכלתי על הלוג שלך...פספסתי משהו או שאתה מתקדם ב2.5 קילו על שבוע בפרס? נראה שהעלת איזה 15 קילו בחודשיים רק בפרס..כמה משקל גוף הוספת בזמן הזה? ושאלה אחרונה, 99 קילו על איזה גובה? תודה!

• פותח/ת השרשור
מה עם עבודה על חזרות יותר מ5?
לא עושה
טקסס עשית כל שבוע פרס כלחיצה ראשית?
כן
לחצת גם בישיבה(עם דאמבלים)?
בעברי הרחוק, אבל זה גרם לי לפציעה בכתף ומאז הפסקתי.
הסתכלתי על הלוג שלך...פספסתי משהו או שאתה מתקדם ב2.5 קילו על שבוע בפרס?
אני מתקדם כשאני מרגיש שאני יכול. במקרה יצא שממש התחזקתי וכמעט כל שבוע הרגשתי שאני יכול להתקדם.
נראה שהעלת איזה 15 קילו בחודשיים רק בפרס..כמה משקל גוף הוספת בזמן הזה?
עליתי 9 קילו משקל גוף ב3-4 החודשים האחרונים בערך.
שאלה אחרונה, 99 קילו על איזה גובה?
1.78

עמלתי חודשים רבים כדי להגיע לזה ושמח שסוף סוף השגתי את המטרה!
משקל גוף - 99.6

יפה מאוד! אני בעקבותייך 80*4 על 84 ק"ג משקל גוף. נראה כמה זמן יקח לייצר חמישיה על 85 כמו פעם...

מאיזה משקל כדאי להשתמש בחגורה בפרס? זה עוזר להרים יותר או שזה עניין של בטיחות? כנל לגבי רצועות כף יד

• פותח/ת השרשור
מאיזה משקל כדאי להשתמש בחגורה בפרס? זה עוזר להרים יותר או שזה עניין של בטיחות? כנל לגבי רצועות כף יד
החגורה מוסיפה לי משקל ללחיצה כי יש לי שרירי בטן חלשים. ההבדל נע בין 2.5 ל5 קילו תלוי יום. לגבי הרצועות, אני כבר שנים לוחץ עם רצועות כי פעם לפני הרבה שנים הרגשתי שהגריפ הגביל אותי גם כן בגלל התנודות של שורש כף היד ומאז התחלתי לשים. האידיאל הוא לחזק כמובן את שרירי האמה ואת הגב התחתון והבטן כדי להגיע למצב שהפרס שלי לא יהיה מושפע מהם. אני עובד על זה קשה ומקווה שתוך כמה חודשים אגיע למצב שאוכל ללחוץ 90 מעל הראש ללא ציוד בכלל.
מייק צודק שזה לא אמור להיות נחוץ. הבעיה היא אצלי כי יצרתי אצל עצמי פערים בין שרירים כתוצאה מביצוע תוכניות כוח ללא תרגילי עזר לcore. אני אקח את העצה של מייק ברצינות ואנסה לעשות היום את הנפח שלי (5x5x82.5) ללא ציוד על מנת למדוד את ההבדל ואעדכן איך הלך.

החגורה מוסיפה לי משקל ללחיצה כי יש לי שרירי בטן חלשים. ההבדל נע בין 2.5 ל5 קילו תלוי יום. לגבי הרצועות, אני כבר שנים לוחץ עם רצועות כי פעם לפני הרבה שנים הרגשתי שהגריפ הגביל אותי גם כן בגלל התנודות של שורש כף היד ומאז התחלתי לשים. האידיאל הוא לחזק כמובן את שרירי האמה ואת הגב התחתון והבטן כדי להגיע למצב שהפרס שלי לא יהיה מושפע מהם. אני עובד על זה קשה ומקווה שתוך כמה חודשים אגיע למצב שאוכל ללחוץ 90 מעל הראש ללא ציוד בכלל.
מייק צודק שזה לא אמור להיות נחוץ. הבעיה היא אצלי כי יצרתי אצל עצמי פערים בין שרירים כתוצאה מביצוע תוכניות כוח ללא תרגילי עזר לcore. אני אקח את העצה של מייק ברצינות ואנסה לעשות היום את הנפח שלי (5x5x82.5) ללא ציוד על מנת למדוד את ההבדל ואעדכן איך הלך.

על אילו תרגילים ל-CORE אתה ממליץ בתור תרגילי עזר? כמה סטים וחזרות אגב?
נ.ב סליחה שאני פולש ככה לשירשור.

כבוד על הפרס

• פותח/ת השרשור
על אילו תרגילים ל-CORE אתה ממליץ בתור תרגילי עזר? כמה סטים וחזרות אגב?
אני עדיין noob בעניין אז אני פשוט מנסה דברים כרגע כדי לצבור נסיון. בעקרון לקחתי את המדריך הזה וממנו את רשימת התרגילים הזאת:
upload_2018-6-2_12-17-42.png

חילקתי אותם לימים, הורדתי את התרגילים עם הband כי אין לי והחלפתי בab wheel. יוצא לי באזור ה3 תרגילי בטן לאימון כרגע. כולם ל3 סטים ל12-20 חזרות.
אשחק עם זה כמה שבועות וגם אבדוק את הרלוונטיות של המדריך הזה למצב שלי.
תמיד פתוח לעצות של אחרים בעניין.
כבוד על הפרס
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית