עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי פצוע בכתף כמה חודשים אז לא השקעתי בבנץ' בזמן האחרון. היום נתתי אבל חמישיה קלילה עם 120.🙌
כמה הבנץ' ?
מקנאהיום נתתי אבל חמישיה קלילה עם 120.
😘מקנא
אפשר להיות חבר שלך?
האמת שלא עשיתי כמעט שום דבר מיוחד מלבד להשקיע הרבה בפרס (מחוסר ברירה בעיקר כי נפצעתי בכתף). אני בצורה טבעית גדל מאוד יפה מ5x5 וטקסס מת'וד בינתיים היא התוכנית שנתנה לי הכי הרבה התקדמות עד היום. אם תרצה לראות איך אני מתאמן אתה מוזמן לעקוב אחרי הלוג שלי. הלינק אליו נמצא אצלי בחתימה.וואו תצוגה מרשימה ביותר של כח. בטח יש לך סינגל של 100+
אשמח לשמוע טיפים איך הגעת למספרים כאלה, תדירות/נפח ותרגילי עזר שעשית.
לא עושהמה עם עבודה על חזרות יותר מ5?
כןטקסס עשית כל שבוע פרס כלחיצה ראשית?
בעברי הרחוק, אבל זה גרם לי לפציעה בכתף ומאז הפסקתי.לחצת גם בישיבה(עם דאמבלים)?
אני מתקדם כשאני מרגיש שאני יכול. במקרה יצא שממש התחזקתי וכמעט כל שבוע הרגשתי שאני יכול להתקדם.הסתכלתי על הלוג שלך...פספסתי משהו או שאתה מתקדם ב2.5 קילו על שבוע בפרס?
עליתי 9 קילו משקל גוף ב3-4 החודשים האחרונים בערך.נראה שהעלת איזה 15 קילו בחודשיים רק בפרס..כמה משקל גוף הוספת בזמן הזה?
1.78שאלה אחרונה, 99 קילו על איזה גובה?
עמלתי חודשים רבים כדי להגיע לזה ושמח שסוף סוף השגתי את המטרה!
משקל גוף - 99.6
עמלתי חודשים רבים כדי להגיע לזה ושמח שסוף סוף השגתי את המטרה!
משקל גוף - 99.6
על משקל הגוף שלך גם 80 מאוד מרשים 😃יפה מאוד! אני בעקבותייך 80*4 על 84 ק"ג משקל גוף. נראה כמה זמן יקח לייצר חמישיה על 85 כמו פעם...
היה לי סינגל 100 שקדמו לו 80*7 ו85*5, אתה לא יכול לצפות ממני לא להתחזר חחעל משקל הגוף שלך גם 80 מאוד מרשים 😃
מיותר ומיותר ולא נחוץ בעלילמאיזה משקל כדאי להשתמש בחגורה בפרס? זה עוזר להרים יותר או שזה עניין של בטיחות? כנל לגבי רצועות כף יד
החגורה מוסיפה לי משקל ללחיצה כי יש לי שרירי בטן חלשים. ההבדל נע בין 2.5 ל5 קילו תלוי יום. לגבי הרצועות, אני כבר שנים לוחץ עם רצועות כי פעם לפני הרבה שנים הרגשתי שהגריפ הגביל אותי גם כן בגלל התנודות של שורש כף היד ומאז התחלתי לשים. האידיאל הוא לחזק כמובן את שרירי האמה ואת הגב התחתון והבטן כדי להגיע למצב שהפרס שלי לא יהיה מושפע מהם. אני עובד על זה קשה ומקווה שתוך כמה חודשים אגיע למצב שאוכל ללחוץ 90 מעל הראש ללא ציוד בכלל.מאיזה משקל כדאי להשתמש בחגורה בפרס? זה עוזר להרים יותר או שזה עניין של בטיחות? כנל לגבי רצועות כף יד
החגורה מוסיפה לי משקל ללחיצה כי יש לי שרירי בטן חלשים. ההבדל נע בין 2.5 ל5 קילו תלוי יום. לגבי הרצועות, אני כבר שנים לוחץ עם רצועות כי פעם לפני הרבה שנים הרגשתי שהגריפ הגביל אותי גם כן בגלל התנודות של שורש כף היד ומאז התחלתי לשים. האידיאל הוא לחזק כמובן את שרירי האמה ואת הגב התחתון והבטן כדי להגיע למצב שהפרס שלי לא יהיה מושפע מהם. אני עובד על זה קשה ומקווה שתוך כמה חודשים אגיע למצב שאוכל ללחוץ 90 מעל הראש ללא ציוד בכלל.
מייק צודק שזה לא אמור להיות נחוץ. הבעיה היא אצלי כי יצרתי אצל עצמי פערים בין שרירים כתוצאה מביצוע תוכניות כוח ללא תרגילי עזר לcore. אני אקח את העצה של מייק ברצינות ואנסה לעשות היום את הנפח שלי (5x5x82.5) ללא ציוד על מנת למדוד את ההבדל ואעדכן איך הלך.
אני עדיין noob בעניין אז אני פשוט מנסה דברים כרגע כדי לצבור נסיון. בעקרון לקחתי את המדריך הזה וממנו את רשימת התרגילים הזאת:על אילו תרגילים ל-CORE אתה ממליץ בתור תרגילי עזר? כמה סטים וחזרות אגב?
תודה!כבוד על הפרס