הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה זמן אחרי אימון חייב לאכול?

FishnZone

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
אחרי אימון, כמה זמן בערך יש עד שחייב לאכול ארוחה?
כל האימונים שאני עושה הם מסה, מה קורה במקרה ופספסתי בשעה-שעתיים (או פשוט לא היה תאבון?)
ודבר נוסף, אני משער שזה ישמע קצת טיפשי אבל אני בדרך כלל אוכל 2 ארוחות ביום די עמוסות, שכל ארוחה מסתכמת באיזה 4 כוסות אורז עם 2-3 שניצלים (צהרים וערב), עדיף למתן את זה ל 2 כוסות עם שניצל-שתיים ו5 ארוחות ביום או שזה לא כזה משנה?

דרך אגב, כמה זמן יקח לי בערך לחזור לאן שהגעתי לפני שהפסקתי להתאמן (הפסקתי לשנה וחצי+-) בפועל ירדתי כ7 קילו (אמרו לי חודשים גג, נשמע הגיוני בתוך חודשים לפצות על שנה וחצי?)

נערך לאחרונה:
אין בעיה לאכול גם שעתיים אחרי אימון, 7 קילו אי אפשר להחזיר בחודשיים (אם מדובר באיבוד של 7 קילו מסת שריר)
וזה לא כזה משנה כמה ארוחות ביום, הקלוריות והחלבון\שומן\פחמימה סהכ מה שמשנה

• פותח/ת השרשור
אין בעיה לאכול גם שעתיים אחרי אימון, 7 קילו אי אפשר להחזיר בחודשיים (אם מדובר באיבוד של 7 קילו מסת שריר)
וזה לא כזה משנה כמה ארוחות ביום, הקלוריות והחלבון\שומן\פחמימה סהכ מה שמשנה
אני אגיד לך את האמת יש לי חבר שלמד תזונה ומאמן חדר כושר והוא אמר לי שיש דבר כזה זכרון שריר ואני אגדל בחזרה די מהר, זה אמיתי או הנפצה?
וכמה זמן בערך יקח לי להחזיר את המסה שאיבדתי? (בהנחה שבשבועים הראשונים אני עושה רק תנועה ותרגול חזרה ואחר כך יתחיל להעמיס משקלים-חזרתי אתמול להתאמן, הרעיון טוב?)

דרך אגב, מה עדיף חלבון או אמינו? אני יודע שלחלבון לוקח זמן להתפרק בסופו של דבר לאמינו ואמינו הולך ישר לשריר (כמו שראית הארוחות שלי לא הכי מסודרות...)
(אם אני לא מתבלבל בכדורים הייתי לוקח 3 לפני אימונים של האלו כדורי אמינו 1500 מ)

נערך לאחרונה:
אני אגיד לך את האמת יש לי חבר שלמד תזונה ומאמן חדר כושר והוא אמר לי שיש דבר כזה זכרון שריר ואני אגדל בחזרה די מהר, זה אמיתי או הנפצה?
וכמה זמן בערך יקח לי להחזיר את המסה שאיבדתי? (בהנחה שבשבועים הראשונים אני עושה רק תנועה ותרגול חזרה ואחר כך יתחיל להעמיס משקלים-חזרתי אתמול להתאמן, הרעיון טוב?)

דרך אגב, מה עדיף חלבון או אמינו? אני יודע שלחלבון לוקח זמן להתפרק בסופו של דבר לאמינו ואמינו הולך ישר לשריר (כמו שראית הארוחות שלי לא הכי מסודרות...)
(אם אני לא מתבלבל בכדורים הייתי לוקח 3 לפני אימונים של האלו כדורי אמינו 1500 מ)

"זיכרון שריר" הכוונה היא שמערכת העצבים של מישהו שהתאמן מהר יותר מגיע חזרה למשקלי עבודה לעומת מישהו שלומד את התרגילים
אבל לא מדובר במסה וקצב גדילת שריר הרבה יותר איטי מ7 קילו בחודשיים (טבעי)
ואתה יכול להתחיל עם משקלים קטנים ולעלות כבר מאימון לאימון כי אין מה לתרגל טכניקה עם משקל שלא מאתגר בכלל אבל אל תיקח את זה לכיוון של לחפש משקלים קרוב לכשל, משהו באזור ה60% מהמקסימום זאת התחלה טובה אולי אפילו 50 אם אתה לא מרגיש בטוח בטכניקה

מבחינת אמינו או חלבון, חלבון

אחרי אימון, כמה זמן בערך יש עד שחייב לאכול ארוחה?
אין חובה לזמן מסויים אחרי אימון שצריך לאכול, תאכל מתי שנוח לך, העיקר שתגיע לערכים בסוף היום

כל האימונים שאני עושה הם מסה, מה קורה במקרה ופספסתי בשעה-שעתיים (או פשוט לא היה תאבון?)
למה אתה מתכוון באימוני מסה? כי לא קיים כזה דבר באמת

ודבר נוסף, אני משער שזה ישמע קצת טיפשי אבל אני בדרך כלל אוכל 2 ארוחות ביום די עמוסות, שכל ארוחה מסתכמת באיזה 4 כוסות אורז עם 2-3 שניצלים (צהרים וערב), עדיף למתן את זה ל 2 כוסות עם שניצל-שתיים ו5 ארוחות ביום או שזה לא כזה משנה?
גם 2 ארוחות ביום הן בסדר גמור, העיקר פשוט שתגיע לערכים שאתה צריך בסוף היום, אז אם קורה שאתה אוכל פחות ארוחות, אבל יותר אוכל, אז זה ממש לא בעיה, ככה שאין צורך להוריד את כמות האוכל שאתה אוכל בכל אחת מהארוחות האלה

דרך אגב, כמה זמן יקח לי בערך לחזור לאן שהגעתי לפני שהפסקתי להתאמן (הפסקתי לשנה וחצי+-) בפועל ירדתי כ7 קילו (אמרו לי חודשים גג, נשמע הגיוני בתוך חודשים לפצות על שנה וחצי?)
חודשיים זה באמת מעט מוגזם לחזרה למה שהיית, כמובן אבל הכל תלוי מה המצב הקודם היה ומה המצב הנוכחי. 7 קילו כנראה יחזרו תוך מספר חודשים, אבל לא בטוח שאלה יהיו אותם 7 קילו

אמינו זה שקר אחד גדול, זה ההומאופתיה של תוספי תזונה, וזה אומר הרבה.
עדיף אבקת חלבון, אבל רק במידה ויש צורך, אם אתה מצליח לצרוך את כל החלבון שאתה צריך ממזון, אז עדיף

אם אני לא מתבלבל בכדורים הייתי לוקח 3 לפני אימונים של האלו כדורי אמינו 1500 מ)
אסור לפרסם מאתרים מתחרים, הורדתי את הלינק, ותדע לפעם הבאה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית