הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ קניית חלבון(יעוץ לחיטוב)...

ANIMAL16

משתמש פעיל
562
1
נק' מוניטין:
-517
562
1
אז ככה יש לי איזה 300 שקל... וחשבתי אולי לקנות חלבון.. אבל אני לא בטוח אם צריך.. כי רוב הזמן אני מגיע לכמות החלבון הנדרשת.. חשוב לציין שאני בחיטוב עכשיו ורציתי לדעת אם זה יכול לעזור לי?

אני לא חושב שאתה צריך (אלא אם אתה לא מגיע למספיק חלבון בתזונה הכללית), עדיף שתאכל מזון מוצק משום שזה ישביע אותך יותר בחיטוב.
בקשר לאחרי אימון, יש בפורטל קילוגרם מאמר בנושא, תקרא.

נערך לאחרונה:
לא זה לא יעזור לך לאחר האימון, אם אתה מגיע לכמות היומית אין לך למה לקנות את זה, אתה רוצה תשקיע את זה בקפאין.

טונה אני לא אוכל וחלב אני לא סובל כי זה גורם לי לחרבן ישר אחרי :S
איזה עוד חלבון כבר אפשר לקחת איתך בלי שיתקלקל חוץ מטונה?

חזה עוף בסנדוויץ'.
ואם כל דבר אתה לא סובל, אז תצטרך להמתין עד שימציאו מאכל חדש שיענה לקריטריונים שלך.....

טונה אני לא אוכל וחלב אני לא סובל כי זה גורם לי לחרבן ישר אחרי :S
איזה עוד חלבון כבר אפשר לקחת איתך בלי שיתקלקל חוץ מטונה?
ביצים בעיקר... אבל לא חסר בשרים, גבינה צפיתית(20 גרם חלבון)
קוט'ג

אני יודע שאני לא אוהב הרבה דברים, אבל הבאתי את עצמי בתור דוגמה P:
בתור אחד שניסה לקחת בשר וגבינה, לא מציע לכם להוציא את זה אחרי 3-4 שעות מהתיק בקיץ ולראות מה נהיה מזה.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שאני לא אוהב הרבה דברים, אבל הבאתי את עצמי בתור דוגמה P:
בתור אחד שניסה לקחת בשר וגבינה, לא מציע לכם להוציא את זה אחרי 3-4 שעות מהתיק בקיץ ולראות מה נהיה מזה.

טוב שאתה לא מגזים גם.. זה שהתיק שך שוכב במדבר.. זה בול בכיתה שעתיים.. ובקיץ מדליקים מזגן.. אז דיי עם הבולשיט.. וגבינה לא מתקלקלת מהר.. רק נקניקים ופסטרמות.. שגם אותם אפשר לקחת.. רק לארוז טוב טוב.. וד.א חזה עוף לבית ספר זה קלאסה..אמן היתי יכול כל יום לקחת כזה..

• פותח/ת השרשור
שמעו יש לי שאלה.. אז ככה.. יש ימים שאני יודע שלא אכלתי מספיק חלבון.. זה קורה אולי פעמיים בשבוע.. וזה גם ערב.. ואם אני אוכל טונה. אני חייב איזה חתיכת לחם.. ואסור כי אני בחיטוב דל פחמימות.. אז השאלה היא כזו... אם אני קונה חלבון.. אפשר לשתות אותו אולי פעם ביום בערב או אחרי אימון.. כשאני יודע שאני לא אוכל מספיק חלבון באותו יום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית