איך לפמפם ידיים

כי הוא לא צריך את זה כרגע

וואלה , מה הרקע שלך באימון ספורטאים ?
זה לא רק אליך אבל נמאס לי כבר לקרוא את כל הילדים המפגרים שישר צועקים SS לכל דבר .
חלק גדול מהאימונים שלו מוקדשים לסיבולת ואימונים טכנים .

diesel crew נחשבים למועדון מאוד רציני.
מה שאתם קוראים שטויות נקרא conditioning. הוא לא פאוור ליפטר. הוא מתאבק. הוא צריך הרבה כח ורואים שהוא עבד הרבה על זה - סקוואט של 315 על משקל 170. דדליפט מעל 400.
אבל הוא צריך לשמור על כושר אחרת הוא הוא יגמר אחרי דקה וחצי של קרב.

עניין של גישה. כשאתה Novice אתה לא מתאבק ולא אתלט, אתה פשוט Novice

כנראה גישה לא נכונה , אני יכול להביא לך מספר ענק של לוחמים שאתה תגדיר כמתחילים והם אלופי עולם (חלקם בדומיננטיות מפחידה מאוד ) אז כנראה הם והמאמנים שלהם יודעים מה הם עושים .

בכל מקרה ריפ מאמן אוכלוסייה כללית ולא ספורטאים ולחשוב שSS זה התשובה להכל מראה על חוסר הבנה גמור .

תכלס deus צודק.
הוא מתאבק.
הוא עובד בתרגילים הבסיסיים
את השאר בטוח שמי שאחראי עליו יודע לעשות

צודקים ראיתי ראיתי רק את ההתחלה, חשבתי שזה סתם דביל שעולה למתח לחצאים ועושה שטויות

נערך לאחרונה:
בתאכלס..בגלל העובדות האלה שאתם מדברים עליהם עכשיו...החלטתי לא לעשות SS, להקשיב למאמן שלי..ולעשות תוכנית שתתאים לכדורסל...ולא לשטויות של באדיבילדינג ופאוור ליפטינג.
כמה שאני שונא להקשיב למאמנים, המאמן שלי בנה לי תוכנית שתפתח אותי באופן מסויים, אבל תשמור אותי בתחום שחשוב לי להמצא בו, הכדורסל.

בתאכלס..בגלל העובדות האלה שאתם מדברים עליהם עכשיו...החלטתי לא לעשות SS, להקשיב למאמן שלי..ולעשות תוכנית שתתאים לכדורסל...ולא לשטויות של באדיבילדינג ופאוור ליפטינג.
כמה שאני שונא להקשיב למאמנים, המאמן שלי בנה לי תוכנית שתפתח אותי באופן מסויים, אבל תשמור אותי בתחום שחשוב לי להמצא בו, הכדורסל.
אם אין שם סקוואט אז התוכנית שווה לתחת, אם יש תרגילים כמו סקוואט, לחיצה מעל הראש ודדליפט, אז לך על זה.

אם אתה מתכוון למאמן כדורסל שלך אז תבדוק קודם כל אם הוא בכלל מוסמך לאמן בחדר כושר ואחרי כך תבדוק איזה נסיון יש לו.
אני ראיתי בסוף שנה שעברה את תכנית האימונים של שחקני נבחרת העתודה,לדעתי היא קצת עמוסה אבל לא המציאו את הגלגל. אותם תרגילים מורכבים בתוספת לכמה מבודדים שבעיני נראו קצת מיותרים. ובמקום סקוואט המאמן המליץ לשחקנים פרונט סקוואט.

נערך לאחרונה:
כן.. בוא נשווה בין מאמנים עם ניסיון של שנים שמאמנים מועדנים שלמים, לבחורצ'יק שעשה קורס בוינגייט
תוכנית לכדורסל?, תן לי לנחש
יש לך 20 אלף ניתורים (אולי על חבל, אולי לגובה...), כדרור, ומלא ריצות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית