עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמות השטויות שהוא עושה עומדת ביחס ישיר לכמות הציוד שיש לו שם
כמות השטויות שהוא עושה עומדת ביחס ישיר לכמות הציוד שיש לו שם
למה שטויות? הוא לא בודיבילדר...הוא מתאבק... ככה מתאמניםכמות השטויות שהוא עושה עומדת ביחס ישיר לכמות הציוד שיש לו שם
הוא פירסם סרטונים של האימונים לא של תחרויות, לך תדע עד כמה הוא באמת טוב 🤡לך איתו קרב האבקות ✌️
כי הוא לא צריך את זה כרגעלמה שטויות? הוא לא בודיבילדר...הוא מתאבק... ככה מתאמנים
כי הוא לא צריך את זה כרגע
עניין של גישה. כשאתה Novice אתה לא מתאבק ולא אתלט, אתה פשוט Novice
אם אין שם סקוואט אז התוכנית שווה לתחת, אם יש תרגילים כמו סקוואט, לחיצה מעל הראש ודדליפט, אז לך על זה.בתאכלס..בגלל העובדות האלה שאתם מדברים עליהם עכשיו...החלטתי לא לעשות SS, להקשיב למאמן שלי..ולעשות תוכנית שתתאים לכדורסל...ולא לשטויות של באדיבילדינג ופאוור ליפטינג.
כמה שאני שונא להקשיב למאמנים, המאמן שלי בנה לי תוכנית שתפתח אותי באופן מסויים, אבל תשמור אותי בתחום שחשוב לי להמצא בו, הכדורסל.
בתאכלס..בגלל העובדות האלה שאתם מדברים עליהם עכשיו...החלטתי לא לעשות SS, להקשיב למאמן שלי..ולעשות תוכנית שתתאים לכדורסל...ולא לשטויות של באדיבילדינג ופאוור ליפטינג.
כמה שאני שונא להקשיב למאמנים, המאמן שלי בנה לי תוכנית שתפתח אותי באופן מסויים, אבל תשמור אותי בתחום שחשוב לי להמצא בו, הכדורסל.
כן.. בוא נשווה בין מאמנים עם ניסיון של שנים שמאמנים מועדנים שלמים, לבחורצ'יק שעשה קורס בוינגייטבתאכלס..בגלל העובדות האלה שאתם מדברים עליהם עכשיו...החלטתי לא לעשות SS, להקשיב למאמן שלי..ולעשות תוכנית שתתאים לכדורסל...ולא לשטויות של באדיבילדינג ופאוור ליפטינג.