הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה יחסית דחופה תחליף לחלבון ופריכיות אורז

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
אני כרגע בבסיס ונגמר לי האבקת חלבון, אז אני בגירעון של איזה 50 גרם חלבון ליום, וגם חלק מהארוחות ביום היה בערך 5 פריכיות אורז.
יש איזשהו תחליף טוב לפריכיות לערך הקלורי ולפחמימה המורכבת?
ובנוגע לחלבון שזה ההי חשוב, העניין הוא שבתפריט שלי כבר יש לי קופסאת טונה אחת, הרבה קוטג ויוגורט bio 1.7%, אז איך אני יכול לדאוג להשלים את החוסר בחלבון הזה? אני בבסיס ואני דיי בעייתי עם אופציות.. ויש לי ארוחה בשרית אחת בצהריים וגם זה גג גג גג 100-150 גר חזה עוף בערך.
תודה אנשים!!! אגב, בגלל שהולך להיגמר לי בבית החלבון גם אזמח אם תכתבו איזה אבקת חלבון אתם אוהבים לקנות ומאיפה, אני בהתלבטויות קצת. תודה!

יש איזשהו תחליף טוב לפריכיות לערך הקלורי ולפחמימה המורכבת?
לחם/לחמניה/פיתה/אורז

ובנוגע לחלבון שזה ההי חשוב, העניין הוא שבתפריט שלי כבר יש לי קופסאת טונה אחת, הרבה קוטג ויוגורט bio 1.7%, אז איך אני יכול לדאוג להשלים את החוסר בחלבון הזה? אני בבסיס ואני דיי בעייתי עם אופציות.. ויש לי ארוחה בשרית אחת בצהריים וגם זה גג גג גג 100-150 גר חזה עוף בערך.
תאכל עוד טונה ותרבה יותר בגבינות. אולי עוד קוטג' ואם יש אופציה אז ביצים

• פותח/ת השרשור
לחם/לחמניה/פיתה/אורז

תאכל עוד טונה ותרבה יותר בגבינות. אולי עוד קוטג' ואם יש אופציה אז ביצים

חח כן זה מה שמשתדל לעשות, ובנוגע לפריכיות, לחם זה פחמימה פשוטה לא? אם אין לי לחם מלא/קל.. (לחם מלא מלא קל של אגמי, זה לחם מלא, או קל? לפי איך אני בודק מה זה נחשב? חח אני אוכל על זה תסביך).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית