הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כתף אמצעית

yuval729

משתמש פעיל
445
108
נק' מוניטין:
122
445
108
אני רוצה לשלב אימון של הכתף האמצעית כי היא לא גדלה עד כה. כרגע אני לוחץ כתפיים עם מוט ועם דאמבלים, 3x5עם מוט ו3×8-10 עם דאמבלים סך הכל 6 סטים פעמיים בשבוע פלוס 6 סטים שבועיים של כתף אחרית. זה יוצא לי 18 סטים בשבוע לכל הכתף. השאלה איך כדאי לי להוסיף הרמות לצדדים כדי שלא יפגע לי בלחיצות ולא יקרב אותי לפציעה. חשבתי על להוסיף 3 סטים של 10-15 3 פעמים בשבוע אבל אז זה יצא לי 27 סטים לכתפיים בשבוע..זה נחשב הרבה אבל בהתחשב בזה שהלחיצות לא מערבות את הכתף האמצעית והאחורית אולי זה בסדר. אשמח לשמוע על אימוני כתפיים של אחרים שהגיעו להישגים יפים בכתפיים.

אני רוצה לשלב אימון של הכתף האמצעית כי היא לא גדלה עד כה. כרגע אני לוחץ כתפיים עם מוט ועם דאמבלים, 3x5עם מוט ו3×8-10 עם דאמבלים סך הכל 6 סטים פעמיים בשבוע פלוס 6 סטים שבועיים של כתף אחרית. זה יוצא לי 18 סטים בשבוע לכל הכתף. השאלה איך כדאי לי להוסיף הרמות לצדדים כדי שלא יפגע לי בלחיצות ולא יקרב אותי לפציעה. חשבתי על להוסיף 3 סטים של 10-15 3 פעמים בשבוע אבל אז זה יצא לי 27 סטים לכתפיים בשבוע..זה נחשב הרבה אבל בהתחשב בזה שהלחיצות לא מערבות את הכתף האמצעית והאחורית אולי זה בסדר. אשמח לשמוע על אימוני כתפיים של אחרים שהגיעו להישגים יפים בכתפיים.
יש שאלה אחת שתסביר לך את כול הנושא:
כמה משקל אתה לוחץ מעל הראש?
שהלחיצות לא מערבות את הכתף האמצעית והאחורית
טעות
רוצה כתפיים גדולות? תעשה טקסס מתוד עם פרס כלחיצה ראשית, וביום נפח תוסיף פייספולס(כתף אחורית) 2* 15-20. ביום התאוששות תעשה מקבילים עם משקל. אני עשיתי את זה כי הייתי פצוע בכתף אז לא יכלתי לעשות בנץ, אבל הסתבר שזה מעולה לכתפיים, וזה הקפיץ לי את הפרס ב10 קג והכתף גדלה בהתאם.

הייתי אומר שכבר עכשיו אתה עושה הרבה יותר מדי גם ככה לפרס, אבל מה אני יודע. אם אתה מצליח להתקדם אז כנראה שזה מה שמתאים לך. 55 על 75 זה בערך היחס שמתחילים להרגיש כמה קשה להתקדם הפרס. אני הייתי מוריד את הכתף האחורית ל3-4 סטים בשבוע, ומוסיף הרמות לצדדים גם 3-4 סטים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
דווקא בגלל שזה קשה להתקדם אני מאמין בנפח גבוה. גיליתי שהפרס מגיב טוב לנפח. 3-4 סטים בשבוע לכתף אחורית/אמצעית? נשמע לי מעט..שוב בגלל שזה שרירים שלא כל כך שרירים מאומצים בפרס.

גם לחיצה עם מוט וגם לחיצה עם משקולות יד זה מיותר. הייתי מוריד את המשקולות יד ובמקום מוסיף סטים לכתף האמצעית/אחורית

• פותח/ת השרשור
זה גירוי נוסף לשריר..כי עם המוט אני עובד על כח ב5 חזרות אז אני רוצה לבנות גם מסה, בינתיים הורדתי לשני סטים את הלחיצה עם הדאמבל כי זה פשוט מעייף(גם התרגיל וגם הסט אפ. אני רוצה כתפיים גדולות וממה שהבנתי כדאי לי להגדיל את הכח בפרס כדי למקסם תוצאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית