הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי התוכנית

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
התוכנית AB למסה ארבע פעמים בשבוע. שרשומה שם איך אני מפצל אותה לימים
תמונה:
ללא 1121.png
נגיד אני עושה A יום ראשון B יום שני יום שלישי ורביעי אני במנוחה יומיים ואז חמישי A שישי B ואז שבת מנוחה ככה לדוגמה החילוק טוב ?
@Mike
@yogevnn
@kotzer
ואפשרי גם לשנות קצת תרגילים ?

איזו מסה אתה יכול לבנות בבטן ? אתה יכול לחזק את השרירים שם, אבל מסה ?
ברור שכן.
אם תעבוד על משקלים גבוהים ל3 חזרות סקוואטים, הגוף שלך יעבוד על כוח יותר מאשר היפרטרופיה
מסכים איתך, אבל דיברת על טבאטה שזה עובד על זמן(ובדרך כלל יוצא חזרות גבוהות30 בערך). התכוונתי לטווח חזרות של נניח 10-20 גג

• פותח/ת השרשור
@yogevnn
@kotzer
@Mike
תוכלו להגיב את דעתכם גם בנושא ואשמח לסגור אם זה
גם השאלה שלי אם אני יכול לעלות תטווח חזרות נגיד בידיים ל 12-15 או להשאיר רגיל כמו שיש ואם לעלות איפו אפשר עוד ?

ברור שכן.

מסכים איתך, אבל דיברת על טבאטה שזה עובד על זמן(ובדרך כלל יוצא חזרות גבוהות30 בערך). התכוונתי לטווח חזרות של נניח 10-20 גג
מסה כאילו, שרירי הבטן שלך יגדלו משמעותית כמו כל שריר אחר ? לא שמעתי על זה אף פעם.. אתה מחדש לי
אני לדוגמא הגעתי למצב שרוב התרגילים שאני מכיר לבטן ממש קלים לי, אבל לדוגמא בפרונט לבר אני מחזיק אולי 3 שניות בלחץ (כן עושה נכון אבל), אני לא עובד על זה כמעט

מה אתה אומר, Russian twists עם משקל פשוט ? Leg lifts עם משקולות לקרסול ? לא ניסיתי אף פעם, מה דעתך ?

הפיצול לימים תלוי בך
פיצול אחד יכול להיות חזה, יד אחורית וכתף אימון אחד ו גב, יד קדמית ורגליים אימון שני

• פותח/ת השרשור
הפיצול לימים תלוי בך
פיצול אחד יכול להיות חזה, יד אחורית וכתף אימון אחד ו גב, יד קדמית ורגליים אימון שני
לגבי התוכנית AB הזאת מה דעתך ?
תמונ
תמונה:
ששש.jpg
ברור שכן.

8 minute abs with Jamie Alderton מה אתה אומר על האימון הזה לבטן
וגם אתה @Lone Wolf

קבצים מצורפים

• 20170627_203636.jpg
    20170627_203636.jpg
    KB 71.8 · צפיות: 60
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית