הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים אחרי בנצ'

איקס

משתמש מתחיל
98
12
נק' מוניטין:
0
98
12
upload_2018-6-13_22-25-45.png

כאבים במקום הזה אחרי שאני עושה בנצ' 102.5 קילו לשמיניות מג 73 אמור לעלות ל105
כבר היה לי פציעה שמה בעבר שעשיתי שטוות ובדקתי משקל מקסימלי במקום לעשות שמיניותו עם 100 ניסיתי 105 עשיתי חמישיה ואז 107.5 אחרי החזרה הרביעי לא הייתי יכול לעשות חצי מתרגילי פלג גוף עליון
דוגמה נגיד מקבילים הייתי עושה עם 40 קילו עלי אפילו בלי משקל היה כואב מידי בשביל לעשות

מה לעשות להמשיך לעלות משקלים?
מחשבה פשוטה - אם תקרע שם משהו או תגיע לדלקת ההחלמה תיקח אותך הרבה אחורה.
שבוע אחד דילואוד של עבודה קלה עם דאמבלים ואולי אפילו קצת בידוד קל לעומת זאת יכולים רק להועיל. תחשוב לטווח ארוך...

• פותח/ת השרשור
שבוע אחד דילואוד של עבודה קלה עם דאמבלים ואולי אפילו קצת בידוד קל לעומת זאת יכולים רק להועיל. תחשוב לטווח ארוך...
חשתבי השבוע לעלות ל105 אז מה אתה אומר השבוע 30 קילו דאמבלים (או יותר?) ואז שבוע הבא 100 102 105?

חשתבי השבוע לעלות ל105 אז מה אתה אומר השבוע 30 קילו דאמבלים (או יותר?) ואז שבוע הבא 100 102 105?
הייתי הולך על פעמיים בשבוע 5*8 עם 30-32.5 דאמבלים ולראות שבוע אחרי אם יש שיפור בכאב

• פותח/ת השרשור
הייתי הולך על פעמיים בשבוע 5*8 עם 30-32.5 דאמבלים ולראות שבוע אחרי אם יש שיפור בכאב
תאמת אתמול היה לי חרא אימון עשיתי 8 6 7 4 (לא יודע למה היה כזה חרא) על 102.5 ולא היה כאב שווה ליתר ביטחון עדיין לעשות דאמבלים?

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית