עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני נאלץ להסכים.. אני עשיתי התקדמות שאף אחד לא היה מאמין שאני יעשה עם RM1 כל אימון ואני מצטער על זה.. זה עניין של זמן עד שתבוא הפציעה ולא בגלל כשל בטכניקה אלה בגלל שהגידים לא עומדים בזה.. ואני מרגיש את זה על בשרי.. אני לא יכול למשוך מעל 140 כבר מעל חודש...כבוד קורן .
אבל רק שתדע , לטווח הרחוק ההתקדמות לא תמשיך אלא
אם תתכנן את האימונים שלך כמו שצריך .
אני נאלץ להסכים.. אני עשיתי התקדמות שאף אחד לא היה מאמין שאני יעשה עם RM1 כל אימון ואני מצטער על זה.. זה עניין של זמן עד שתבוא הפציעה ולא בגלל כשל בטכניקה אלה בגלל שהגידים לא עומדים בזה.. ואני מרגיש את זה על בשרי.. אני לא יכול למשוך מעל 140 כבר מעל חודש...
שלא לדבר על מתח או חתירה.
אולי במשקלים שאתה עובד זה עוד סביר אבל הסיכון לא שווה את זה..
בגלל זה הרוטציה בין התרגיליםאני נאלץ להסכים.. אני עשיתי התקדמות שאף אחד לא היה מאמין שאני יעשה עם RM1 כל אימון ואני מצטער על זה.. זה עניין של זמן עד שתבוא הפציעה ולא בגלל כשל בטכניקה אלה בגלל שהגידים לא עומדים בזה.. ואני מרגיש את זה על בשרי.. אני לא יכול למשוך מעל 140 כבר מעל חודש...
שלא לדבר על מתח או חתירה.
אולי במשקלים שאתה עובד זה עוד סביר אבל הסיכון לא שווה את זה..
בגלל זה הרוטציה בין התרגילים
עדיין לא הבנתי מה ההבדל בין התכנית שאתה עושה לבין WS
אין הרבה הבדל, אני חתכתי קצת נפח מהתרגילי עזר ושיניתי כמה שטויות כדי לעבוד על דברים לפוטבול אבל חוץ מזה לא הרבה.עדיין לא הבנתי מה ההבדל בין התכנית שאתה עושה לבין WS
אין הרבה הבדל, אני חתכתי קצת נפח מהתרגילי עזר ושיניתי כמה שטויות כדי לעבוד על דברים לפוטבול אבל חוץ מזה לא הרבה.
אה ואני גם מחליט מתי ולמה לשנות תרגילים לפי בחירה 🤡
מי שרוצה אני אכתוב את התוכנית, קוראים לה WS4KB בשם הלועזי (West Side For Koren Bastards) או בעברית תוכנית "קורן המלך"
אין הרבה הבדל, אני חתכתי קצת נפח מהתרגילי עזר ושיניתי כמה שטויות כדי לעבוד על דברים לפוטבול אבל חוץ מזה לא הרבה.
אה ואני גם מחליט מתי ולמה לשנות תרגילים לפי בחירה 🤡
מי שרוצה אני אכתוב את התוכנית, קוראים לה WS4KB בשם הלועזי (West Side For Koren Bastards) או בעברית תוכנית "קורן המלך"
זאת הייתה beta, עכשיו זה המוצר המוגמראני חשבתי שזה "קורן עושה מה שבא לו" .
קורן בהחלט שינה את התוכנית בשביל להתאים לו. רוב השינויים הם בקיצוץ של תרגילים ומשקלים שלא מתחשק לו לעשות באותו אימון 🤡
ובכן כפי שאמרתי, בהיותך שוטר אינך מבין שהתוכנית היא WS4KB ולא WSBובכך שהוא לא עושה סייקלים בתרגילי עזר , ושהוא בוחר אותם באופן אקראי .
ושהוא לא משתמש בתרגילים שמאפיינים את WS , עושה אימונים דינמים למרות שלמישהוא ברמה של קורן הם ממליצים לעשות אימוני חזרות .
לא עושה רוטציה בחזרות של אימוני הME , ואני יכול להמשיך עוד הרבה ...
תודהכל הכבוד....👏👏👏
תשיג מצלמה עם איכות יותר גבוהה...😃
כן אתה צודק, אני פשוט אעצור עכשיו את כל ההתקדמות שעובדת לי בסדר גמור כבר חודשיים ברצף, ואני אעבור למשהו שלא בטוח שאני אתאושש ממנו. רעיון נהדר.קורן באמת כדאי לך להשקיע מחשבה באימוני נפח שלך (הדינאמיים)
אני ממש לא מבין למה לעשות דינאמי בשלב זה
אתה יודע כל שבוע RM1 זה לא הולך
(אם אתה מסתכל עלי כל הRM1 האחרונים שלי זה תוצאה ישירה של הנפח בגלן פנדלי)