הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלבים ב- AD ?

• פותח/ת השרשור dorboss
  • פורסם בתאריך

dorboss

משתמש מתחיל
111
0
נק' מוניטין:
0
111
0
אני רק רוצה לוודאות שהבנתי את המאמר נכון
http://www.kilogram.co.il/848/

השלב הראשון כולל כמות פחמימה מאוד מתונה והרבה שומן במשך כשבועיים.
השלב השני אומר שבוע דל פחמימה (שבו כמה שומן צריך לצרוך?) ויום אחד העמסה.

במאמר אין דוגמה על כמה צריך לאכול בחיטוב אלא רק במסה, מישהו יכול לתת בבקשה ?

1. יש חשיבות גדולה לארוחה לפני השינה? אמרנו שלא נכון
2. אני לא מבין איך "הגוף לומד לשרוף שומן כמקור אנרגיה" , ולב דווקא שורף את החלבון ואת השומן כמקור אנרגיה.
3. איך הימי העמסה עוזרים לכל העניין הזה ?
4. השומן שאתה מכניס (טחינה לדוגמה), איך זה עובד על אותה שיטה של שריפת רקמות שומן ? שזה בהגדרת המילה 'שומן' איך זה אומר שזה אותו הדבר? (זה קטונים והשני אני לא יודע)

תודה

1. אין חשיבות.
2. הוא לא לומד, יש לו את האופציה הזו תמיד כאשר אין פחמימות הוא פונה לשומן ולחלבון, אבל בעקבות מאזן קלורי חיובי אתה לא נכנס למצב קטבולי(פירוק שריר). למוח יש דרישה לגלוקוז וכאשר אין את הגלוקוז הזה גוף מתחיל לייצר אנרגיה ממאגרי השומן/גופי קטון, אבל בדיאטה הזו אתה לא אמור להיות לגמרי בקטוזיס, אלא כמעט.
3. העמסות עוזרות לגוף במס' מובנים כמו- שחרור אינסולין(הורמון אנאבולי), מילוי גליקוגן בשרירים, שמירה על רמות תקינות של הורמוני התריס.
4. הגוף אחרי השלב הראשון של ה-12 ימים פשוט משנה MODE והופך לייצר אנרגיה משומן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
1. אין חשיבות.
2. הוא לא לומד, יש לו את האופציה הזו תמיד כאשר אין פחמימות הוא פונה לשומן ולחלבון, אבל בעקבות מאזן קלורי חיובי אתה לא נכנס למצב קטבולי(פירוק שריר). למוח יש דרישה לגלוקוז וכאשר אין את הגלוקוז הזה גוף מתחיל לייצר אנרגיה ממאגרי השומן/גופי קטון, אבל בדיאטה הזו אתה לא אמור להיות לגמרי בקטוזיס, אלא כמעט.
3. העמסות עוזרות לגוף במס' מובנים כמו- שחרור אינסולין(הורמון אנאבולי), מילוי גליקוגן בשרירים, שמירה על רמות תקינות של הורמוני התריס.
4. הגוף אחרי השלב הראשון של ה-12 ימים פשוט משנה MODE והופך לייצר אנרגיה משומן.

תשמע רועי מלבד זה שאני עושה את זה ונהנה, וכמה הרגשות שיש במהלך היום שחושבים שהן טבעיות נפתרו.. הספר פשוט מעניין.
בגדול, אי אפשר להמשיך ככה כל החיים זה ברור כי כמו שאמרת TSH עלול להנזק.
איך העמסה פעם בשבוע תשפיע על גדילת שריר, הרי תמיד צורכים לאחר אימון פחמימה פשוטה , בכדי לקבל אינסולין שיבנה את השריר ?

תשמע רועי מלבד זה שאני עושה את זה ונהנה, וכמה הרגשות שיש במהלך היום שחושבים שהן טבעיות נפתרו.. הספר פשוט מעניין.
בגדול, אי אפשר להמשיך ככה כל החיים זה ברור כי כמו שאמרת TSH עלול להנזק.
איך העמסה פעם בשבוע תשפיע על גדילת שריר, הרי תמיד צורכים לאחר אימון פחמימה פשוטה , בכדי לקבל אינסולין שיבנה את השריר ?

אפשר לעשות את זה במשך שנים אם אתה הולך לפי הספר ובלוטת תריס לא ניזוקה כ"כ מהר.
שאתה עושה העמסה משתחררות לגוף כמויות גדולות של אינסולין מה שגורם לסביבה אנאבולית והעמסה זה יומיים.
העמסה תורמת כי הגוף שלך משפר את הרגישות שלו לאינסולין ומגיב טוב יותר להעמסה מאשר כל יום על בסיס קבוע לצרוך פחמימה(גם כאן זה תלוי בגנטיקה וברגישות לאינסולין).

בגדול העמסה ב-AD זה לא כמו העמסה בחיטוב כי ב-AD אתה נמצא קבוע על מאזן קלורי חיובי.

אחרי אימון לא צריך לצרוך פחמימה פשוטה כדי להקפיץ את האינסולין, באבקת WHEY עצמה יש ערך גליקמי שגורם להקפצה של האינסולין, ולכן ב-AD נוסיף לאבקת חלבון כפית שמן זית/כפסולות שמן דגים וזאת כדי למנוע את התנודות של האינסולין, אחרת נאבד את האפקט של הדיאטה.

• פותח/ת השרשור
אפשר לעשות את זה במשך שנים אם אתה הולך לפי הספר ובלוטת תריס לא ניזוקה כ"כ מהר.
שאתה עושה העמסה משתחררות לגוף כמויות גדולות של אינסולין מה שגורם לסביבה אנאבולית והעמסה זה יומיים.
העמסה תורמת כי הגוף שלך משפר את הרגישות שלו לאינסולין ומגיב טוב יותר להעמסה מאשר כל יום על בסיס קבוע לצרוך פחמימה(גם כאן זה תלוי בגנטיקה וברגישות לאינסולין).

בגדול העמסה ב-AD זה לא כמו העמסה בחיטוב כי ב-AD אתה נמצא קבוע על מאזן קלורי חיובי.

אחרי אימון לא צריך לצרוך פחמימה פשוטה כדי להקפיץ את האינסולין, באבקת WHEY עצמה יש ערך גליקמי שגורם להקפצה של האינסולין, ולכן ב-AD נוסיף לאבקת חלבון כפית שמן זית/כפסולות שמן דגים וזאת כדי למנוע את התנודות של האינסולין, אחרת נאבד את האפקט של הדיאטה.

מדהים - חולי סכרת צריכים לאכול ככה.
אני יכול להגיד לך בוודאות שלי שמשתפרת לי הרגישות לאינסולין.
אם כך לאחר אימון- מהו תחליף מזון אידאלי שיש בו ערך גליקמי מספיק גבוה התואם לאבקה ?

מדהים - חולי סכרת צריכים לאכול ככה.
אני יכול להגיד לך בוודאות שלי שמשתפרת לי הרגישות לאינסולין.
אם כך לאחר אימון- מהו תחליף מזון אידאלי שיש בו ערך גליקמי מספיק גבוה התואם לאבקה ?

גביע קוטג'/סרדינים/טונה בשמן.

• פותח/ת השרשור
גביע קוטג'/סרדינים/טונה בשמן.

טוב סבבה.
רועי הולך לי מעולה, רק לעדכן אותך כי אתה המושיע שלי. מרגישים חופשי את ההורמונים שהיו מדוללים אצלי :/
אני צורך מולטיויטמין,אומגה3, whey בדרך. מעולם לא הרגשתי טוב יותר, ה'דיאטה מפנקת'.
מנסה להיצמד לכמות פחמימות כמה שיותר נמוכה, לא יזיק להמשיך יותר מ14 יום נכון ?

טוב סבבה.
רועי הולך לי מעולה, רק לעדכן אותך כי אתה המושיע שלי. מרגישים חופשי את ההורמונים שהיו מדוללים אצלי :/
אני צורך מולטיויטמין,אומגה3, whey בדרך. מעולם לא הרגשתי טוב יותר, ה'דיאטה מפנקת'.
מנסה להיצמד לכמות פחמימות כמה שיותר נמוכה, לא יזיק להמשיך יותר מ14 יום נכון ?

14 יום זה מספיק.
הורמונים=חשק מיני? כי אני ב-AD נהיה מטורף בקטע הזה.

• פותח/ת השרשור
14 יום זה מספיק.
הורמונים=חשק מיני? כי אני ב-AD נהיה מטורף בקטע הזה.

גם, אפשר להגיד שאחרי המון דיאטות מטומטות, כל הגוף שלי נהיה חלש כל היום.
הAD גרם אפילו לבטחון העצמי לעלות אם זה סוג של הורמון שקשור.
רועי יש לך מסנג'ר?

🙌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית