הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיאטה דל פחמימה

תלוי איך אתה מגיב אליה, זה אינדיבידואלי, אבל בהרבה מקרים כן.
אבל למה אתה צריך דיאטה דלת פחמימה?

זה מאוד תלוי בבן אדם כפי שענה לך kotzer.
אבל באופן כללי לטווח הקצר זה יכול לגרום לעייפות, זכרון לקוי ועוד בעיות תפקוד מוחיות קטנות.
לטווח הארוך יש לדיאטה דלה בפחמימות אפקט חיובי על המוח בעיקר בעצם הגברת הרגישות לאינסולין כיוון שרגישות נמוכה לאינסולין הוכחה כגורם לתפקוד נמוך של המוח.
אף אחד פה לא יגיד לך אם זה יגרום לך לפגיעה בלימודים רק אתה תגיד את זה תנסה לבד ותראה איך זה משפיע עלייך.
בנוסף חוץ מהדיאטה דלת הפחמימות תדאג שצריכת המזון שלך תהיה ממקורות בריאים ותדאג לצרוך מספיק שומנים ובפרט אומגה 3 שחיוני לתפקוד תקין של המוח.

• פותח/ת השרשור
אני כבר 3 חודשים דיאטה הזאת עם עמסות כל סופ"ש ומצד אחד הלימודים חושבים מי ומצד שני יש לי עוד דרך לעבור

• פותח/ת השרשור
אני אומר ש ,3 חודשים אני עושה את הדיאטה הזאת עם העמסת פחמימות כל סופ"ש ועדיין לא הגעתי ליעד שלי וזה מבאס לעצור בשביל המבחנים וזה

מישהוא אמר לך לעצור?
אם אתה לא רואה הידרדרות בלימודים והדיאטה משפיעה עליך בצורה חיובית ועוזרת לך להשיג את המטרות שלך והכל תקין אני לא רואה סיבה למה לא להמשיך את הדיאטה.
אם האפשרות להידרדרות והפתחתה בפעילות המח מפחידה אותך או אם אתה מרגיש הידרדרות כזו בלימודים תפסיק את הדיאטה או תשקול פרוטוקולים אחרים למשל: Interment fasting
שיכול לעזור לך מאוד לרדת במשקל לעלות במסת שריר (בעיקר בזכות הרמות הגבוהות של הורמון הגדילה שנשארות לאורך היום) והוכח במחקרים כמשפר ביצועים של המוח מגביר רגישות לאינסולין ועוד...

אם אתה כבר עושה את הדיאטה הזאת אז אתה יודע איך זה משפיע עליך בלימודים.
ודיאטה דלת פחמימות היא לא יעילה יותר להרזיה מדיאטה רגילה, אתה תראה רק הבדל בנוזלים, וזה זניח ולא רלוונטי באמת לכמות השומן בגוף, ככה שאם אתה רואה האטה בבירידה בשומן, זה פשוט אומר שאתה צריך להגדיל את הגירעון

אז דיאטה דלה בפחמימות לא טובה בירידה בשומן?
לא ממש היתרון היחידי הוא רמת האינסולין הנמוכה כביכול הוא רמת אינסולין נמוכה שאמורה לאפשר שריפת שומן אך גם חלבון מעלה את רמת האינסולין כמו או יותר מפחמימות לכן לפחות לפי דעתי שימוש בInterment fasting יהיה עדיף.

אז דיאטה דלה בפחמימות לא טובה בירידה בשומן?
זה לא מה שאמרתי, היא פשוט יעילה לא יותר ולא פחות מדיאטה לא דלת פחמימות, זה הכל שאלה עם מה אתה מסתדר יותר טוב
לא ממש היתרון היחידי הוא רמת האינסולין הנמוכה כביכול הוא רמת אינסולין נמוכה שאמורה לאפשר שריפת שומן אך גם חלבון מעלה את רמת האינסולין כמו או יותר מפחמימות לכן לפחות לפי דעתי שימוש בInterment fasting יהיה עדיף.
העניין של האינסולין הוא די חסר משמעות באדם בריא שמתאמן ואוכל בעיקר כמו שצריך.
ו-IF גם לא יעיל יותר מדיאטה רגילה אם משווים את הקלוריות, אבל גם כאן, יש אנשים שזה יתאים להם יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית