הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב ומסה

dan2323

משתמש מתחיל
186
2
נק' מוניטין:
2
186
2
רציתי לשאול כדאי לדעת פעם אחת ולתמיד בשוני בין חיטוב ומסה מבחנת משקלים חזרות וסטים

חיטוב - כמה משקל להרים מקסימום? סטים 3 חזרות בין 12-15 ?

מסה - כמה משקל להרים גם מקסימום? סטים 3-4 חזרות 6-8 ?

בבקשה שמישהו יעשה לי סדר לגבי זה

היי, זה הכל שטויות. תכנית האימונים שלך לאו דווקא צריכה להשתנות בחיטוב או מסה. אם כבר אז מבחינת נפח עבודה כללי ובטח לא טווח חזרות בסט.

חיטוב או מסה - עניין של תזונה.

• פותח/ת השרשור
היי, זה הכל שטויות. תכנית האימונים שלך לאו דווקא צריכה להשתנות בחיטוב או מסה. אם כבר אז מבחינת נפח עבודה כללי ובטח לא טווח חזרות בסט.

חיטוב או מסה - עניין של תזונה.

תודה אחי על התגובה והעזרה כמובן שחיטוב ומסה זה תזונה אבל אני יודע שיש חילוקי דעות גם לגבי תוכנית אימונים באותם תקופות ורציתי לדעת על זה יותר עם תוכל לענות על השאלה שלי בפתיחת האשכול אשמח תודה לך

תודה אחי על התגובה והעזרה כמובן שחיטוב ומסה זה תזונה אבל אני יודע שיש חילוקי דעות גם לגבי תוכנית אימונים באותם תקופות ורציתי לדעת על זה יותר עם תוכל לענות על השאלה שלי בפתיחת האשכול אשמח תודה לך
עניתי לך. זה שטויות, במילים אחרות - מיתוס שלא באמת מבוסס על כלום. זה הכל. לא מבין איזה סוג תשובה אתה מחפש

גם במסה וגם בחיטוב טווח החזרות אמור להיות 5-15. כמות הסטים תלוי בתוכנית כולה. אפשר גם לעשות 30-40 חזרות (אבל לכשל) ולהעלות במסת השריר באותו האופן כמו שתעשה 5-15 לכן זה תלוי

• פותח/ת השרשור
גם במסה וגם בחיטוב טווח החזרות אמור להיות 5-15. כמות הסטים תלוי בתוכנית כולה. אפשר גם לעשות 30-40 חזרות (אבל לכשל) ולהעלות במסת השריר באותו האופן כמו שתעשה 5-15 לכן זה תלוי
עניתי לך. זה שטויות, במילים אחרות - מיתוס שלא באמת מבוסס על כלום. זה הכל. לא מבין איזה סוג תשובה אתה מחפש

ובנוגע למשקלי עבודה בחיטוב ובמסה צריך להרים את המקסימום שאני מסוגל במשקלי עבודה?

ובנוגע למשקלי עבודה בחיטוב ובמסה צריך להרים את המקסימום שאני מסוגל במשקלי עבודה?
כן, אתה תמיד צריך לעבוד או לפחות לשאוף לעבוד עם משקל מקסימלי.

ושוב למקרה שלא הבנת - הדבר היחיד שאולי הגיוני שישתנה באימונים בין מסה לחיטוב זה נפח העבודה הכללי, וגם זה לא בהכרח, רק במקרים של התאוששות שנפגעת בעקבות המאזן הקלורי השלילי (החיטוב)

מחזק. אין שינוי בצורת אימונים. כמובן שיש לצפות לתוצאות שונות וקצב התקדמות שונה.

אני יודע שבפורום הייתה דעה רווחת שתוכנית X מתאימה לחיטוב ותכנית Y מתאימה למאסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית