ספיגת חלבון

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
אהלן, זכור לי שהיה כאן כמה דיונים לגבי ספיגת חלבון אז אני צריך עזרה קטנה. יוצא לי כרגע בצבא במיוחד להגיע למצב שאני אוכל קופסאת טונה ושותה שייק חלבון לפני שאני הולך לישון, והבנתי שיש עם זה טיפונת בעיה עם ספיגה פתאום של איזה 50 גרם חלבון במכה, ואומרים להכניס פחמימה שזה ייספג הכל, וטונה זה לא בדיוק פחמימה. אז אמך אפשר לדאוג שזה ייספג הכל כמו שצריך? כמה פחמימה ומה כדאי לאוכל בעצם עם זה?
תודה

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהבנת לא נכון את מה שנאמר, תקרא שוב ותראה.
בכל מקרה כן לעשות ממוצע שבועי

סבבה כנראה בעיות עם הסימני פיסוק 😃
תגיד שאלה, אם התוכנית אימון שלי דומה פחות או יותר למה שיש בפורום כתונית AB ל-3 פעמים בשבוע, ואני מחליט לעשות אותה 4-5 פעמים, מצה התופעות לוואי של זה? זה יפפגע כביכול בהיפרטרופיה בהעלאת המסה/חיטוב? אם זה תכנית בנפח ל 3 פעמים בשבוע לעשות רק 3 פעמים בשבוע? מרגיש לי מזור להיות במכון רק 3 פעמים ובכלל שמתוכם יש רק אימון 1 לשרירים מסויימים, איך ניתן לעלות ככה מסת שריר או להתחטב? שבמקרה הטוב יש לאותם שרירים 2 אימונים בשבוע ובמקרה הגרוע אימון אחד לשרירים בשבוע?

סבבה כנראה בעיות עם הסימני פיסוק 😃
תגיד שאלה, אם התוכנית אימון שלי דומה פחות או יותר למה שיש בפורום כתונית AB ל-3 פעמים בשבוע, ואני מחליט לעשות אותה 4-5 פעמים, מצה התופעות לוואי של זה? זה יפפגע כביכול בהיפרטרופיה בהעלאת המסה/חיטוב? אם זה תכנית בנפח ל 3 פעמים בשבוע לעשות רק 3 פעמים בשבוע? מרגיש לי מזור להיות במכון רק 3 פעמים ובכלל שמתוכם יש רק אימון 1 לשרירים מסויימים, איך ניתן לעלות ככה מסת שריר או להתחטב? שבמקרה הטוב יש לאותם שרירים 2 אימונים בשבוע ובמקרה הגרוע אימון אחד לשרירים בשבוע?
3 פעמים בשבוע זה מספיק אם הנפח מספיק גדול כל אימון, אבל אם אתה רוצה 4 או 5 פעמים בשבוע גם אפשר, פשוט צריך שכל אימון יהיה בו מעט פחות נפח, ככה שתוכל להתאושש מאימון לאימון.
רוב הסיכויים זה לא יפגע בהיפרטרופיה, ואולי אפילו ישפר אותה, כל עוד אתה מצליח להתאושש מאימון לאימון. אתה תדע שאתה לא מתאושש אם אתה נתקע במשקלים ובנפח לתקופה מסויימת, או אפילו מתחיל ללכת אחורה בהתקדמות

• פותח/ת השרשור
3 פעמים בשבוע זה מספיק אם הנפח מספיק גדול כל אימון, אבל אם אתה רוצה 4 או 5 פעמים בשבוע גם אפשר, פשוט צריך שכל אימון יהיה בו מעט פחות נפח, ככה שתוכל להתאושש מאימון לאימון.
רוב הסיכויים זה לא יפגע בהיפרטרופיה, ואולי אפילו ישפר אותה, כל עוד אתה מצליח להתאושש מאימון לאימון. אתה תדע שאתה לא מתאושש אם אתה נתקע במשקלים ובנפח לתקופה מסויימת, או אפילו מתחיל ללכת אחורה בהתקדמות
אוקיי אז אם אני מרגיש תקוע ואני בערך בנפח של 3 פעמים בשבוע והולך יותר פעמים, ואני גם בחיטוב, אז זה איכשהו סבבה או לא טוב?
כי זה נשמע ממש מזוחר תכנית AB שנראית ככה בשבוע AXBXAXX ואז יש לך רק אימון B אחד השבוע. ובטח שיש לך מעט תרגילים כמו שמופיעים בקילוגרם, ני נגיד עושה לכתפיים 3 תרגילים וליד קדמית אחורית כל אחד 2 תרגילים לא 1, וכרגע חזה/גב גם רק 2 תרגילים הייתי מוסיף עוד 1 אפילו. ומשתדל בטן כמעט עכל אימון סופר סט כזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית