הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עצירה ומנוחה במהלך החזרות(לא הסטים)

Bart496

משתמש מתחיל
77
4
נק' מוניטין:
4
77
4
שלום לכולם, שאלה:

יצא לי השבוע כחלק מהאימון לעשות דדלפיט, שאותו אני עושה 3 סטים ו-6 חזרות.

בחזרה הרביעית, המשקל כבר היה לי ממש קשה ולא הצלחתי להמשיך, אבל עדיין רציתי לפחות לסיים ולהגיע לשש חזרות, אז אחרי החזרה הרביעית עצרתי ונחתי כמה שניות(יצאתי מעמידת המוצא של הדדליפט) ואז השלמתי את שני החזרות הנותרות בהצלחה.

השאלה שלי האם זה תקין והאם נותן את אותה התוצאה? כי אני מרגיש שיש הרבה תרגילים שכבר המשקלים כבדים בטירוף, ו8 חזרות ברציפות קשה לי אבל אם אני אחרי החזרה החמישית יעצור וינוח כמה שניות וימשיך אני יצליח.. יש הבדל?

מדגיש שאני אומר לנוח זה לא מנוחה עכשיו של דקה, נח ממש בקושי 10 שניות וממשיך..

תודה !

שלום לכולם, שאלה:

יצא לי השבוע כחלק מהאימון לעשות דדלפיט, שאותו אני עושה 3 סטים ו-6 חזרות.

בחזרה הרביעית, המשקל כבר היה לי ממש קשה ולא הצלחתי להמשיך, אבל עדיין רציתי לפחות לסיים ולהגיע לשש חזרות, אז אחרי החזרה הרביעית עצרתי ונחתי כמה שניות(יצאתי מעמידת המוצא של הדדליפט) ואז השלמתי את שני החזרות הנותרות בהצלחה.

השאלה שלי האם זה תקין והאם נותן את אותה התוצאה? כי אני מרגיש שיש הרבה תרגילים שכבר המשקלים כבדים בטירוף, ו8 חזרות ברציפות קשה לי אבל אם אני אחרי החזרה החמישית יעצור וינוח כמה שניות וימשיך אני יצליח.. יש הבדל?

מדגיש שאני אומר לנוח זה לא מנוחה עכשיו של דקה, נח ממש בקושי 10 שניות וממשיך..

תודה !
אין עם זה שום בעיה.
נשמע שאתה לא נח מספיק או לפני הסט או לא שולט מספיק טוב בנשימה.
בעיקרון למשוך אחרי שעצרת לכמה שניות טובות בעיקר הופכת את הסט ליותר קשה... מבחינת התוצאה וההתקדמות זה בסדר, אין עם זה שום בעיה.

• פותח/ת השרשור
אין עם זה שום בעיה.
בעיקרון למשוך אחרי שעצרת לכמה שניות טובות בעיקר הופכת את הסט ליותר קשה... מבחינת התוצאה וההתקדמות זה בסדר, אין עם זה שום בעיה.
אני לא חושב שזה קשור למנוחה או שליטה.. פשוט המשקל מאוד כבד.
לעצור אחרי כמה שניות ולהמשיך לי לפחות לא עושה את זה יותר קשה.. אני נח כמה שניות ואז יש לי יותר כוח להרים את המשקל ממקודם ולסיים את הסט.

תודה..

• פותח/ת השרשור
אין עם זה שום בעיה.
שאלה נוספת בנושא זה:

לדוגמא אני עושה בנץ' פרס 3 סטים ו-8 חזרות, 70 ק"ג.
בסט השלישי עשיתי 5 חזרות, נכשלתי, ואחרי מנוחה קצרה עשיתי עוד סט והשלמתי את שלוש החזרות הנותרים(כדי להגיע ל8 חזרות).
האם באימון הבא, אני יכול לעלות ל72 ק"ג? כי בפועל לא סיימתי 70 ק"ג (נכשלתי הרי), רק השלמתי אותם בסט נוסף..

תודה !

שאלה נוספת בנושא זה:

לדוגמא אני עושה בנץ' פרס 3 סטים ו-8 חזרות, 70 ק"ג.
בסט השלישי עשיתי 5 חזרות, נכשלתי, ואחרי מנוחה קצרה עשיתי עוד סט והשלמתי את שלוש החזרות הנותרים(כדי להגיע ל8 חזרות).
האם באימון הבא, אני יכול לעלות ל72 ק"ג? כי בפועל לא סיימתי 70 ק"ג (נכשלתי הרי), רק השלמתי אותם בסט נוסף..

תודה !
אם זה מאפשר לך באימון הבא להתקדם במשקל ולהישאר ב7-8 חזרות לך על זה.
אם כבר בסט הראשון אתה רואה שאתה נכשל ב5 זה אומר כנראה שצריך עוד קצת סבלנות... לכל תוכנית יש מתודת התקדמות משלה והכל תלוי במה שהגדיר מי שכתב אותה ומה היה ההיגיון מאחורי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית