הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השלמת קלוריות מריצה

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
אשמח לעזרה לגבי משהו שלא הבנתי כל כך..

קראתי שבתקופת החיטוב, ביום שאני עושה ריצה אני צריך להשלים את הקלוריות שרצתי.
לפי מה שהבנתי - אם התפריט שלי הוא 2000 קלוריות ביום רגיל, וביום הזה רצתי ושרפתי 300 קלוריות, אז לאכול עוד 300 קלוריות כדי להשלים את החסר.
(תקנו אותי אם אני טועה).

השאלה שלי היא בעצם מה עשיתי פה?
אם רצתי עכשיו כדי לשרוף שומן וקלוריות והורדתי 300 קלוריות, ואחרי זה השלמתי אותם עם האוכל אז הריצה לא הייתה לחינם?

אשמח להסבר.. תודה !

הרעיון הוא להישאר בגירעון קלורי, אבל לא גדול מדי.
אם נגיד מהתזונה אתה בגירעון של 500, ועכשיו רצת ושרפת 200 קלוריות, עכשיו אתה בגירעון של 700, אז אתה צריך להוסיף עוד 200 קלוריות.
הרעיון הוא שקל יותר להיות בגירעון משריפת קלוריות מאשר גירעון בצריכה, אז ע"י זה שעשית אירובי, נתת לעצמך לאכול יותר, וזה מקל עליך

• פותח/ת השרשור
הרעיון הוא להישאר בגירעון קלורי, אבל לא גדול מדי.
אם נגיד מהתזונה אתה בגירעון של 500, ועכשיו רצת ושרפת 200 קלוריות, עכשיו אתה בגירעון של 700, אז אתה צריך להוסיף עוד 200 קלוריות.
הרעיון הוא שקל יותר להיות בגירעון משריפת קלוריות מאשר גירעון בצריכה, אז ע"י זה שעשית אירובי, נתת לעצמך לאכול יותר, וזה מקל עליך

תודה.

האם בנוסף להשלמת הקלוריות, אני צריך להשלים גם עוד כמות של גרם חלבון/שומן/פחמימה?
עדיף לעשות תפריט אחיד עם ממוצע שבועי
איך בעצם?

כרגע הקלוריות שאני צורך בחיטוב הם 2200 קלוריות, אני רץ בערך שלוש פעמים בשבוע.. כל ריצה גג 5 ק"מ.

כמה קלוריות לדעתך אני צריך לצרוך באופן קבוע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית