הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוט עבה בדדליפט - המשקלים יורדים דרסטית

• פותח/ת השרשור shanarh
  • פורסם בתאריך

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
פתחו מכון חדש בבסיס שלי ויש בו רק מוטות עבים... אני רגיל להתאמן עם מוט דק יחסית ויש לי כפות ידיים נורא קטנות...

במוט שאני רגיל להתאמן איתו אני מרים 120 לחמישיות...

עכשיו לא הצלחתי לסיים חמישייה עם 100kg...

מה אני יכול לעשות? האם רצועות יעזרו?

בעזהי"ת

תעבוד על גריפ. מכל הסיבות שבעולם - אפילו לא הייתה את הבעיה הספציפית שאתה מעלה כאן.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

תעבוד על גריפ. מכל הסיבות שבעולם - אפילו לא הייתה את הבעיה הספציפית שאתה מעלה כאן.
לא הבנתי את "מכל הסיבות שבעולם - אפילו לא הייתה את הבעיה הספציפית שאתה מעלה כאן"

ואשמח להמלצות לעבודה על הגריפ

נערך לאחרונה:
לא הבנתי את "מכל הסיבות שבעולם - אפילו לא הייתה את הבעיה הספציפית שאתה מעלה כאן"

ואשמח להמלצות לעבודה על הגריפ
הכוונה שגם אם לא הייתה לך את הבעיה עדיף לעבוד על הגריפ.
ויש הרבה דרכים, אני מעדיף עבודה ספציפית יותר לבעיה, שזה יהיה לעבוד בדדליפט כמה שפחות עם רצועות או אחיזות מיוחדות, אתה יכול להחזיק את החזרה האחרונה בכל סט למספר שניות, אפשר ראק פולס מראק גבוה, farmer walk

לא הבנתי אם זה מוט רגיל שהוא עבה יותר, או משהו כמו fat bar
בגלל שאין לך ממש אופציה להחליף מכון, תתרגל. שים הרבה מגנזיום.

יש מוטות עבים יותר ויש עבים פחות גם אצלי במכון..תמשיך להתחזק במוט שיש לך כרגע, שים מגנזיום, אחרי זה תעבור למשולבת(אם זה עושה לך בעיות אז הוק גריפ).
אתה תמיד יכול להשתמש ברצועות לסטים כבדים, כל עוד אתה לא מתכנן להתחרות אין עם זה שום בעיה. אבל שיפור האחיזה כמו בשיטות שתוארו כאן זה הכי מומלץ לדעתי וגם יתן לך קצת מסה באמות שזה תמיד נראה טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית