עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא משהו שאמור להפריע לי להמשיך להתאמן נכון? שמתי לב שכשאני מעלה משקל על המוט הוא מתיישר על הגבזה לא אסימטריה, זה נטיה של הגב, בהחלט מומלץ ללכת לאורטופד או פיזיותרפיסט לברר את המקור
לא אמור, אבל הייתי נותן בדיקהזה לא משהו שאמור להפריע לי להמשיך להתאמן נכון? שמתי לב שכשאני מעלה משקל על המוט הוא מתיישר על הגב
סבבה תודהלא אמור, אבל הייתי נותן בדיקה
איזה בדיקה היית ממליץ?לא אמור, אבל הייתי נותן בדיקה
רנטגן פשוט, כדי לבדוק האם יש מקור גרמי לבעיה או שריריאיזה בדיקה היית ממליץ?
יכול להיות סקורולוזיס קל בגב עליון?רנטגן פשוט, כדי לבדוק האם יש מקור גרמי לבעיה או שרירי
בנוסף כמובן להערכה מלאה של המקור של הסטייה, אם הוא בגב עצמו או מגיע ממקום אחר
יכול להיות סקוליוזיס קל, לא שולליכול להיות סקורולוזיס קל בגב עליון?
יכול להיות סקורולוזיס קל בגב עליון?
לא זה לא ממש מפריע לי אני רק צריך לדעת אם תהיה איזושהי בעיה עם האימונים בהמשך והאם זה ימנע ממני להתאמן איכשהו(למרות שממה שהבנתי המוט עקום רק כשהוא ריק וכשאני מעלה משקל אז הוא פשוט מתייצב ויושב ישר). בכל מקרה תודה לשניכם על המענה.יכול להיות אבל גם בדיקה גופנית פשוטה יכולה להבהיר אם יש ממצאים שקשורים לעקמת.
צילום עושים בד"כ בגילאים צעירים מאוד ע"מ לגלות ולחשב את זווית הסטיה ולנסות לתקן.
אם זה מפריע לך אסטטית צריך לבדוק אם העקמת מולדת או נרכשת, ואם זה מפריע לך בביצועים צריך לבחון את הביצועים עצמם, עצם הידיעה שיש לך עקמת לא ישנה הרבה.
ממה שנראה בתמונה ומהתיאור שמסרת זה נראה יותר עניין יציבתי אבל צריך בדיקה.
ממליץ לך על פיזיותרפיה , שיבדקו לך את התנועה, יציבה סוג העקמת וכן הלאה.
תקבל את כל התשובות בבדיקה.
מוזמן לרשום איזה איזור אתה ואמליץ לך