הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעליים מתאימות למדרסים

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
היי חברה,
אני עם פלטפוס די קיצוני ומדרסים איכותיים ומחפש בנרות נעלי ספורט שיתאימו לי.
כל נעל שאני מודד ושם בה את המדרס לא תופסת לי את הרגל טוב, כנראה בגלל שהמדרס פשוט מגביה את הרגל משמעותית..
נעליים עם תיקון מובנה בד"כ לא מתקנות לי מספיק פשוט.
מישהו נתקל בבעיה הזו? יש עצות?

מצטרף לשאלה ומחכה לעדכונים..
יש לי פלטפוס, לא קיצוני בטירוף אבל כמה וכמה פיזיותרפיסטים המליצו לי לשים מדרסים בפעילות גופנית (חד"כ כוח + ריצות)

האם יש הנחיות מסוימות לקניית נעל שארכיב לה מדרסים?

תודה

בתור אחד שיש לו מדרסים מגבס, אני יכול לייעץ. קודם כל אתה צריך להוציא את המדרס הקיים בנעל ולשים את המדרס שלך, שניהם ביחד זה צפוף מדי.
רוב הנעליים בחנויות לא ניתן להוציא בהם את המדרס המקורי ולשים את המדרס שלך. לגבי נעלי ספורט שם דווקא יש יותר סיכוי להוציא את המדרס, למשל נעלי אולסטארס שאני משתמש בהם וכמעט כל נעל ריצה שהיתה לי.
אתה פשוט צריך להוציא את המדרס בחנות ולשים את שלך.

בתור אחד שיש לו מדרסים מגבס, אני יכול לייעץ. קודם כל אתה צריך להוציא את המדרס הקיים בנעל ולשים את המדרס שלך, שניהם ביחד זה צפוף מדי.
רוב הנעליים בחנויות לא ניתן להוציא בהם את המדרס המקורי ולשים את המדרס שלך. לגבי נעלי ספורט שם דווקא יש יותר סיכוי להוציא את המדרס, למשל נעלי אולסטארס שאני משתמש בהם וכמעט כל נעל ריצה שהיתה לי.
אתה פשוט צריך להוציא את המדרס בחנות ולשים את שלך.

את המידע הזה ידעתי..
השאלה מבחינת נעל ספציפית..
פשוט נעל שנוחה לי עם המדרסים?
יש עדיפות למותג מומלץ?

• פותח/ת השרשור
הבעיה שרוב הנעליים לא נוחות לי עם המדרסים. המדרסים נוחים לי בנעלי צבע, נעלי הרים אני מניח שגם-אבל כשהנעל שאני מודד היא נעל ספורט, אני מרגיש שהרגל שלי גבוהה מידי.

ניחוש בלבד, ועם 0 נסיון:

ל-Vibram יש ליין של נעליים מינימליסטיות (ואז באמת המדרס שלך קובע על מה אתה דורך), שמנגנון הסגירה שלהן מאוד גמיש ו-"סלחני":

את המידע הזה ידעתי..
השאלה מבחינת נעל ספציפית..
פשוט נעל שנוחה לי עם המדרסים?
יש עדיפות למותג מומלץ?
לאיזה צורך? יש נעליים שטובות להרמת משקולות ויש נעלי ריצה. לא שמתי לב לנעליים לא נוחות ברגע שמחליפים את המדרס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית