הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מולטי ויטמין והרעלת ויטמינים

ווילשר

משתמש מתחיל
124
15
נק' מוניטין:
18
124
15
אני לא מרבה לאכול בשר, אבל כן מקפיד רוב הזמן לאכול ירקות וקטניות, ביצים אני אוכל באופן קבוע כל יום.
חשבתי להתחיל להשתמש במולטי ויטמין כדי להשלים ויטמינים.

באופן כללי יש סכנה של הרעלת ויטמינים למי שאוכל באופן מסודר וממוצע?
מולטי ויטמין מתאים לרוב האנשים או רק לכאלה שממש לא מקפידים על תזונה נכונה?

אני לא מרבה לאכול בשר,
בשר הוא לא מקור רציני בכלל לוויטמינים, כך שזה לא קשור לשאלה. אולי תצטרך תוסף חלבון.
אם תקח מולטי וויטמינים קלאסי לא אמור להיות הרעלה. אם תקח אחד מהוויטמינים A,E,D,K לבד, במינון דפוק, עלול להיות הרעלה. הם וויטמינים שממיסים בשומן, ונשארים בגוף הרבה זמן. אבל שאר הוויטמינים (כל ה B ו C וכו'...) ממיסים במים, ואם תקח יותר מידי, הם יצאו בשתן. וצריך אותם כל יום כי הם לא נשמרים בגוף.
מאמין שיש הכל באוכל ככה שאם מקפידים יפה הכל טוב
יש הרבה דעות, והסיבה היחידה להתיחס לדעה שאומרת לא לקחת, זה כסף. אין לך מה להפסיד מלבד כסף.
אני אישית לא אוכל בשר אדום, ואוכל הרבה ירקות. ואני חושב שיש לי מספיק וויטמינים מהמזון שלי לפי ה RDA. אבל אני לוקח מולטי וויטמינים בנוסף בגלל שאני מרגיש שזה עוזר. ואני מאמין שספורטאי צריך הרבה יותר וויטמינים מאדם ממוצע.
אני חושב שאין חולקים שבמזון היום יש הרבה פחות וויטמינים מבעבר.
אל תחשוש להרעלה, תבדוק שאתה קונה חברה טובה, ותנסה, אין לך מה להפסיד.

אני לא מרבה לאכול בשר, אבל כן מקפיד רוב הזמן לאכול ירקות וקטניות, ביצים אני אוכל באופן קבוע כל יום.
חשבתי להתחיל להשתמש במולטי ויטמין כדי להשלים ויטמינים.

אם אתה אוכל 5 ירקות מצבעים/סוגים שונים ביום סביר להניח שאתה מקבל את כל מה שאתה צריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית