אשמח לשמוע על דרך טובה להתקדם במספר החזרות בביצוע מתח. ואם זה מערב מתח עם משקל גם טוב. אני מכיר את התכנית של ביל סטאר שהוא אומר לעשות 4 סטים למקסימום ולהוסיף חזרה אבל שמתי שזה עובד יפה עד 10-12 חזרות ומשם זה פחות יעיל. כרגע אני עושה גם משהו כזה, בערך 12 חזרות ואני גם רוצה לבצע יותר וגם שיהיה לי יותר כוח, כלומר לבצע את זה עם יותר משקל, הכל לשם המטרה שיהיה לי שריר רחב גבי מפותח יותר.
אם אפשר טיפה פירוט ולא רק לתת קווים כלליים, אלא להגיד כמה פעמים בשבוע כדאי לבצע את התרגיל ואיזה טווח חזרות/סטים מומלץ כדי לראות התקדמות.
אני מעריך שכרגע אני מסוגל לבצע 5 חזרות עם 12.5 קילו והמטרה היא להגיע לפחות לחמישייה עם 30 קילו עליי וגם להיות מסוגל לבצע 20 חזרות במשקל גוף, מאמין שיש איזו שהיא חפיפה בין המטרות למרות שמדובר בסיבולת וכוח)
אם אפשר טיפה פירוט ולא רק לתת קווים כלליים, אלא להגיד כמה פעמים בשבוע כדאי לבצע את התרגיל ואיזה טווח חזרות/סטים מומלץ כדי לראות התקדמות.
אני מעריך שכרגע אני מסוגל לבצע 5 חזרות עם 12.5 קילו והמטרה היא להגיע לפחות לחמישייה עם 30 קילו עליי וגם להיות מסוגל לבצע 20 חזרות במשקל גוף, מאמין שיש איזו שהיא חפיפה בין המטרות למרות שמדובר בסיבולת וכוח)