הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אינטרוולים

shlomo_2001

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אהלן אני בן 17 מתאמן לסיירות וקראתי הרבה שאינטרוולים מכינים ממש טוב ליום סיירות.
מישהו יכול להסביר מה זה אינטרוולים ואיך מתאמנים על זה, כמה פעמים בשבוע.

ושאלה שנייה כמה פעמים בשבוע כדי לבצע אימוני עליות ? (ספרינטים בעליות).

תודה למי שיעזור

אהלן אני בן 17 מתאמן לסיירות וקראתי הרבה שאינטרוולים מכינים ממש טוב ליום סיירות.
מישהו יכול להסביר מה זה אינטרוולים ואיך מתאמנים על זה, כמה פעמים בשבוע.

ושאלה שנייה כמה פעמים בשבוע כדי לבצע אימוני עליות ? (ספרינטים בעליות).

תודה למי שיעזור
אינטרוולים זה אימון הפוגות(מנוחה אקטיבית או פסיבית). כלומר אתה עושה לדוגמא חצי דקה מהר ודקה לאט, 10 חזרות(סתם דוגמא).
אימון עליות תעשה פעם בשבוע

• פותח/ת השרשור
אינטרוולים זה אימון הפוגות(מנוחה אקטיבית או פסיבית). כלומר אתה עושה לדוגמא חצי דקה מהר ודקה לאט, 10 חזרות(סתם דוגמא).
אימון עליות תעשה פעם בשבוע

לוקחים לדוגמה קילומטר מחלקים לעשר..
מתוך מאה אחד חמישים לאט ואז חמישים מהר, מנוחה חצי דקה? וממשיכים לבא..
ככה עשר פעמים על הקילומטר
זה העניין?

ואם כן כמה פעמים בשבוע כדי לעשות אינטרוולים? אם זה בשילוב אימון עליות אחד ואימון או שניים של ריצה (4 ק"מ)?

*לקראת היום סיירות כמובן*

לוקחים לדוגמה קילומטר מחלקים לעשר..
מתוך מאה אחד חמישים לאט ואז חמישים מהר, מנוחה חצי דקה? וממשיכים לבא..
ככה עשר פעמים על הקילומטר
זה העניין?

ואם כן כמה פעמים בשבוע כדי לעשות אינטרוולים? אם זה בשילוב אימון עליות אחד ואימון או שניים של ריצה (4 ק"מ)?

*לקראת היום סיירות כמובן*
אפשרי.
ממליץ לעשות אימוני איכות(אינטרוולים, פארטלק,עליות) פעמיים גג בשבוע. וגם זה בתנאי שיש לך בסיס אירובי מספיק טוב.
האמת שלגבי אימונים ספציפיים ליום סיירות, הייתי הולך לקבוצת כושר קרבי. הם עובדים הרבה מאוד על אינטרוולים וגם עליות בדיונות בחול...

• פותח/ת השרשור
אפשרי.
ממליץ לעשות אימוני איכות(אינטרוולים, פארטלק,עליות) פעמיים גג בשבוע. וגם זה בתנאי שיש לך בסיס אירובי מספיק טוב.
האמת שלגבי אימונים ספציפיים ליום סיירות, הייתי הולך לקבוצת כושר קרבי. הם עובדים הרבה מאוד על אינטרוולים וגם עליות בדיונות בחול...

מה זה אימון פארטלק ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית