מרגיש יד אחורית בפולאובר

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
התחלתי עכשיו לעשות פולאובר עם מוט בפולי עליון אבל משום מה אני מרגיש את היד האחורית ובקושי את הכנפיים, יש סיבה?

זה טבעי שתרגיש את הטרייספס, פול אובר זה גם תרגיל נהדר לטרייספס. כדי לבודד כמה שיותר התנועה צריכה לבוא רק מהכתף והמרפק לא זז בכלל. אני אישית מעדיף לעשות פול אובר עם מוט(מומלץ לידיים) או עם דאמבל

• פותח/ת השרשור
זה טבעי שתרגיש את הטרייספס, פול אובר זה גם תרגיל נהדר לטרייספס. כדי לבודד כמה שיותר התנועה צריכה לבוא רק מהכתף והמרפק לא זז בכלל. אני אישית מעדיף לעשות פול אובר עם מוט(מומלץ לידיים) או עם דאמבל
אפשר סרטון איך לעשות את זה?
אבל הבעיה גם שאני עושה יד אחורית באימון יום לפני ולא רוצה לעשות שני אימונים ברצף לאותו איזור

אפשר סרטון איך לעשות את זה?
אבל הבעיה גם שאני עושה יד אחורית באימון יום לפני ולא רוצה לעשות שני אימונים ברצף לאותו איזור
בכול מקרה יש תרגילים יותר טובים לגב(דדליפט מתח וחתירות). פול אובר במקור בא מעולם הרמת המשקולות.

• פותח/ת השרשור
בכול מקרה יש תרגילים יותר טובים לגב(דדליפט מתח וחתירות). פול אובר במקור בא מעולם הרמת המשקולות.
אני הייתי עושה FBW ובו עשיתי פולי עליון וחתירה בTBAR ועכשיו עברתי לAB אז הייתי צריך להוסיף תרגיל והבנתי שהכי עדיף לי פולאובר כי הוא עובד על דברים שונים מאשר חתירה ופולי

אני הייתי עושה FBW ובו עשיתי פולי עליון וחתירה בTBAR ועכשיו עברתי לAB אז הייתי צריך להוסיף תרגיל והבנתי שהכי עדיף לי פולאובר כי הוא עובד על דברים שונים מאשר חתירה ופולי
מתח.

פולאובר אחלה תרגיל, אבל יש בו עניין של יד אחורית, אתה יכול לנסות לעשות אותו בעמידה עם חבל, במכונת כבלים
אפקט דומה אתה יכול להשיג אם תתאמן לעשות front lever
או אם תעשה דדליפט שמולך קשור בגומיות למשהו

• פותח/ת השרשור
פולאובר אחלה תרגיל, אבל יש בו עניין של יד אחורית, אתה יכול לנסות לעשות אותו בעמידה עם חבל, במכונת כבלים
אפקט דומה אתה יכול להשיג אם תתאמן לעשות front lever
או אם תעשה דדליפט שמולך קשור בגומיות למשהו
אני עושה אותו במכונת כבלים אבל עם מוט ולא עם חבל, מה ההבדל?

ככל הנראה אתה לא עם מרפקים נעולים לאורך כל התנועה (יוצא מנק. הנחה שאתה עובד עם כבלים ואוחז מוט/צמה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית