עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר סרטון איך לעשות את זה?זה טבעי שתרגיש את הטרייספס, פול אובר זה גם תרגיל נהדר לטרייספס. כדי לבודד כמה שיותר התנועה צריכה לבוא רק מהכתף והמרפק לא זז בכלל. אני אישית מעדיף לעשות פול אובר עם מוט(מומלץ לידיים) או עם דאמבל
בכול מקרה יש תרגילים יותר טובים לגב(דדליפט מתח וחתירות). פול אובר במקור בא מעולם הרמת המשקולות.אפשר סרטון איך לעשות את זה?
אבל הבעיה גם שאני עושה יד אחורית באימון יום לפני ולא רוצה לעשות שני אימונים ברצף לאותו איזור
אני הייתי עושה FBW ובו עשיתי פולי עליון וחתירה בTBAR ועכשיו עברתי לAB אז הייתי צריך להוסיף תרגיל והבנתי שהכי עדיף לי פולאובר כי הוא עובד על דברים שונים מאשר חתירה ופוליבכול מקרה יש תרגילים יותר טובים לגב(דדליפט מתח וחתירות). פול אובר במקור בא מעולם הרמת המשקולות.
מתח.אני הייתי עושה FBW ובו עשיתי פולי עליון וחתירה בTBAR ועכשיו עברתי לAB אז הייתי צריך להוסיף תרגיל והבנתי שהכי עדיף לי פולאובר כי הוא עובד על דברים שונים מאשר חתירה ופולי
אני עושה אותו במכונת כבלים אבל עם מוט ולא עם חבל, מה ההבדל?פולאובר אחלה תרגיל, אבל יש בו עניין של יד אחורית, אתה יכול לנסות לעשות אותו בעמידה עם חבל, במכונת כבלים
אפקט דומה אתה יכול להשיג אם תתאמן לעשות front lever
או אם תעשה דדליפט שמולך קשור בגומיות למשהו