הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שומן עיקש

אלוןהשמנמני

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
בתהליך של ההורדה נפטרתי מכ17 קילו. כדי להגיע למשקל הBMI התקין שלי נותרו לי סביבות ה7-9 קילו. משקל שאני תקוע בו מספר שבועות.
מתאמן מספר פעמים בשבוע שילוב בין אירובי לאינארובי בהתאמה
מאזן קלורי שלילי 1300-1600
אחוז הפחמימות הוא 20% ועומד על 70 גרם ליום

עצות?

נערך לאחרונה:
בתהליך של ההורדה נפטרתי מכ17 קילו. כדי להגיע למשקל הBMI התקין שלי נותרו לי סביבות ה7-9 קילו. משקל שאני תקוע בו מספר שבועות.
מתאמן מספר פעמים בשבוע שילוב בין אירובי לאינארובי בהתאמה
מאזן קלורי שלילי 1300-1600
אחוז הפחמימות הוא 20% ועומד על 70 גרם ליום

עצות?
לכמה אחוז שומן הגעת? האם ניסית נייטרלי שבועיים?

מה הערכים הסופיים של התפרי מבחינת קלוריות, חלבון, שומן ופחמימה?
ופרטים אישיים שלך? גיל, גובה, ומשקל

• פותח/ת השרשור
מה הערכים הסופיים של התפרי מבחינת קלוריות, חלבון, שומן ופחמימה?
ופרטים אישיים שלך? גיל, גובה, ומשקל
אז קלוריות זה בין 1000-1500 יומי
חלבון 150-200
שומן משתדל כמה שפחות (אין לי מספר מדויקים מדי כיוון שאני חייל)
פחמימות סביבות ה70-120
גיל 20
גובה 174
משקל 74
פשוט אני גם חייל אז אין לי מספרים מדויקים לגמרי אך משתדל לעמוד על פי הערכים של התנאי חיטוב
ובנתיים ראיתי תוצאה של הורדה מ90 ל74.
אך תקופה אני תקוע על המספר הארור הזה.

בגלל שאתה אוכל בצבא, יש הרבה סטיות שגם יכול להיות שאתה לא מודע אליהן וכנראה פה הבעיה, יכול להיות שאתה צורך יותר ממה שאתה חושב, אחרת אין שום סיכוי שעם 1000-1500 קלוריות לא תרזה, זה גם ככה מעט מדי בשבילך.
לגבי שומן, אין צורך לצרוך כמה שפחות, שומן לא יעשה אותך שמן.
ובגובה שלך, המשקל שלך בסדר גמור, אם אתה רוצה ממש להיות רזה אז יש לך עוד איזה 4-5 קילו להוריד בלחץ, אחרי זה אתה כבר פשוט תיכנס להגדרה של שחיף.
תנסה להתרכז על העלאת מסת שריר

• פותח/ת השרשור
בגלל שאתה אוכל בצבא, יש הרבה סטיות שגם יכול להיות שאתה לא מודע אליהן וכנראה פה הבעיה, יכול להיות שאתה צורך יותר ממה שאתה חושב, אחרת אין שום סיכוי שעם 1000-1500 קלוריות לא תרזה, זה גם ככה מעט מדי בשבילך.
לגבי שומן, אין צורך לצרוך כמה שפחות, שומן לא יעשה אותך שמן.
ובגובה שלך, המשקל שלך בסדר גמור, אם אתה רוצה ממש להיות רזה אז יש לך עוד איזה 4-5 קילו להוריד בלחץ, אחרי זה אתה כבר פשוט תיכנס להגדרה של שחיף.
תנסה להתרכז על העלאת מסת שריר
אני אגיד לך מה, אני בא מרקע של תזונה לקויה אפילו מאוד, אני יודע את כמות הקלוריות שאני אוכל הפחמימות והחלבון זה אני יכול לחשב בבסיס, נשאר לי שומן עיקש שבולט מאוד, כנראה בגלל כמויות הבירה ששתיתי. אני מתאמן במסגרת של שלושה פעמיים אימוני כוח+אירובי ועוד יומיים של נטו אירובי.

אני אגיד לך מה, אני בא מרקע של תזונה לקויה אפילו מאוד, אני יודע את כמות הקלוריות שאני אוכל הפחמימות והחלבון זה אני יכול לחשב בבסיס, נשאר לי שומן עיקש שבולט מאוד, כנראה בגלל כמויות הבירה ששתיתי. אני מתאמן במסגרת של שלושה פעמיים אימוני כוח+אירובי ועוד יומיים של נטו אירובי.
אבל שוב, כשאתה צורך פחות קלוריות ממה שאתה מוציא אתה יורד במשקל. אם יוצא שיום אחד אתה צורך פחות ממה שאתה מוציא, ויום למחרת צורך יותר ממה שאתה מוציא, אתה תישאר על אותו המשקל, זה כזה פשוט. זה למה אני אומר שכנראה אתה צורך יותר ממה שאתה חושב

• פותח/ת השרשור
אבל שוב, כשאתה צורך פחות קלוריות ממה שאתה מוציא אתה יורד במשקל. אם יוצא שיום אחד אתה צורך פחות ממה שאתה מוציא, ויום למחרת צורך יותר ממה שאתה מוציא, אתה תישאר על אותו המשקל, זה כזה פשוט. זה למה אני אומר שכנראה אתה צורך יותר ממה שאתה חושב
אולי אתה צודק, אני בכל מקרה אשב עם מאמן כושר ליצירת תפריט תזונה ותפריט אימונים. בנוגע להיכה יותר ממה שאני מוציא אני ממש בספק שזו הסיבה אפשר להגיד שאני אוכל יותר לכיוון ה1000 היומי ומדבר על 2/3 ארוחות שקל לחשב את משקלם. אני משתמש בMyFitnessPal בתור כלי עזר

אולי אתה צודק, אני בכל מקרה אשב עם מאמן כושר ליצירת תפריט תזונה ותפריט אימונים. בנוגע להיכה יותר ממה שאני מוציא אני ממש בספק שזו הסיבה אפשר להגיד שאני אוכל יותר לכיוון ה1000 היומי ומדבר על 2/3 ארוחות שקל לחשב את משקלם. אני משתמש בMyFitnessPal בתור כלי עזר
שום תוכנה לא תעזור לך מספיק כשאין לך מושג איך הכינו את האוכל. תחשוב שאם יש יותר שמן ממה שאתה חושב זה כבר יכול להטות אותך מאוד

• פותח/ת השרשור
שום תוכנה לא תעזור לך מספיק כשאין לך מושג איך הכינו את האוכל. תחשוב שאם יש יותר שמן ממה שאתה חושב זה כבר יכול להטות אותך מאוד
צודק, יש משהו במה שאתה אומר אוכל של צהל עתיר בקלוריות ושמן. מה אפשר לעשות בנידון?

צודק, יש משהו במה שאתה אומר אוכל של צהל עתיר בקלוריות ושמן. מה אפשר לעשות בנידון?
אין הרבה לעשות בנידון, תנסה פשוט לשרוף יותר קלוריות, זה הדבר שאתה הכי יכול לשלוט בו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית