הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להתאמן בלי לאכול קודם

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
הכוונה היא לאימוני כוח, כרגע בחיטוב ומבחינת סדר יום אני מעדיף לקום, לשתות קפה וללכת להתאמן, השאלה אם זה יכול לפגוע מבחינת כוח, ובכללי מחקרים על אימונים "בצום" שתוכלו לשלוח פה זה יהיה מעולה, אני לא ממש מוצא מחקרים רלוונטים.
בכללי יותר קל לי לצום עד 2-3 בצהריים ואז לאכול (מניח שרובכם מכירים את השיטה , intermittent fasting) והרבה יותר נוח לי להתאמן בבוקר מבחינת הסדר יום, ולכן אני שואל.

הכוונה היא לאימוני כוח, כרגע בחיטוב ומבחינת סדר יום אני מעדיף לקום, לשתות קפה וללכת להתאמן, השאלה אם זה יכול לפגוע מבחינת כוח, ובכללי מחקרים על אימונים "בצום" שתוכלו לשלוח פה זה יהיה מעולה, אני לא ממש מוצא מחקרים רלוונטים.
בכללי יותר קל לי לצום עד 2-3 בצהריים ואז לאכול (מניח שרובכם מכירים את השיטה , intermittent fasting) והרבה יותר נוח לי להתאמן בבוקר מבחינת הסדר יום, ולכן אני שואל.
להגיד לך תאמת? אני עושה את זה כבר שנים וניסיתי לאכול לפני האימון ולא הרגשתי שום הבדל מיוחד. אולי הגוף התרגל לא יודע.. מקסימום קח איתך איזה שייק או חטיף..

יכול להשפיע ברמה מסויימת על הכוח, בעיקר על היכולת לבצע נפח
מציע לך לפחות לאכול משהו קטן לפני, או כמו שאמרו, להביא איתך משהו לאימון לאכול תוך כדי אם יש צורך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית