עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאו דווקא יעזור. זה מעט מורכב מכך.לדעת אם להוסיף עוד תרגיל ליד הקידמית כרגע אני עושה 4 סטים ושוקל להוסיף עוד 2 סטים
גם כדאי להרגיע את עצמי
לאו דווקא יעזור. זה מעט מורכב מכך.
בסדר זאת שאלה מוזרה, למה שיהיה לא בסדר? בכמ, אם אתה מתכוון האם זה נחשב גדול או מכובד, אז לא ממש, למרות שכל מקרה לגופו (תרתי)
קטנה, מבערך 36 נחשב מכובדלא חושב שזה יד גדולה אבל גם לא שזאת יד קטנה אם אני מתאמן 10 חודשים זה סביר? אני לא יודע באיזה היקף התחלתי
בגדול אם היית מתאמן טוב אין ממש סבירות שבתקופה הזאת לא תגיע ל 35לא חושב שזה יד גדולה אבל גם לא שזאת יד קטנה אם אני מתאמן 10 חודשים זה סביר? אני לא יודע באיזה היקף התחלתי
דיי דיי עם השטויות האלה כבר. אולי לשחיף זה רלוונטי. בתקופת המסה שלי היה לי 140 קילו 5*5 ולא, היד האחורית שלי לא גדלה בהתאם. רק שהתחלתי לבודד אותה ראיתי שינוי גם במראה וגם בכוח כנל לגבי היד הקידמית. לפעמים צריך עבודה מבודדת נקודה. אז חלאס עם המושג הזה של ״תעשה רק מורכבים והכל יגדל״.בנץ פרס יעשה את העבודה. תתקדם בו תתקדם בידים.!
דיי דיי עם השטויות האלה כבר. אולי לשחיף זה רלוונטי. בתקופת המסה שלי היה לי 140 קילו 5*5 ולא, היד האחורית שלי לא גדלה בהתאם. רק שהתחלתי לבודד אותה ראיתי שינוי גם במראה וגם בכוח כנל לגבי היד הקידמית. לפעמים צריך עבודה מבודדת נקודה. אז חלאס עם המושג הזה של ״תעשה רק מורכבים והכל יגדל״.
מה אתה אומר, בתקופת החד קרן שלי היה לי בנץ' 240 קילו 8*8.
דיי דיי עם השטויות האלה כבר. אולי לשחיף זה רלוונטי. בתקופת המסה שלי היה לי 140 קילו 5*5 ולא, היד האחורית שלי לא גדלה בהתאם. רק שהתחלתי לבודד אותה ראיתי שינוי גם במראה וגם בכוח כנל לגבי היד הקידמית. לפעמים צריך עבודה מבודדת נקודה. אז חלאס עם המושג הזה של ״תעשה רק מורכבים והכל יגדל״.
תצליחדיי דיי עם השטויות האלה כבר. אולי לשחיף זה רלוונטי. בתקופת המסה שלי היה לי 140 קילו 5*5 ולא, היד האחורית שלי לא גדלה בהתאם. רק שהתחלתי לבודד אותה ראיתי שינוי גם במראה וגם בכוח כנל לגבי היד הקידמית. לפעמים צריך עבודה מבודדת נקודה. אז חלאס עם המושג הזה של ״תעשה רק מורכבים והכל יגדל״.
חד משמעית כדאי לבודד .זה עדיין לא סותר את זה שהתקדמות בתרגילים מורכבים נותן פוש רציני
אז 6 סטים ליד קדמית ואחורית יעשו את העבודה?חייב להוסיף, כאשר אני הוספתי תרגלים מבודדים הבחנתי בשינוי משמעותי בעיקר במראה וקצת בכוח...
שני תרגילים אכן יהיו מבורכים ממליץ על צרפתי עם מוט אולימפיאז 6 סטים ליד קדמית ואחורית יעשו את העבודה?