הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גודל יד סביר?

gonen1345

משתמש מתחיל
108
2
נק' מוניטין:
2
108
2
היי רציתי לשאול אם היקף יד קידמית 32 סמ בכיווץ זה סביר לגובה 73 על משקל 64 ?

• פותח/ת השרשור
לדעת אם להוסיף עוד תרגיל ליד הקידמית כרגע אני עושה 4 סטים ושוקל להוסיף עוד 2 סטים
גם כדאי להרגיע את עצמי

לדעת אם להוסיף עוד תרגיל ליד הקידמית כרגע אני עושה 4 סטים ושוקל להוסיף עוד 2 סטים
גם כדאי להרגיע את עצמי
לאו דווקא יעזור. זה מעט מורכב מכך.

בסדר זאת שאלה מוזרה, למה שיהיה לא בסדר? בכמ, אם אתה מתכוון האם זה נחשב גדול או מכובד, אז לא ממש, למרות שכל מקרה לגופו (תרתי)

• פותח/ת השרשור
לא חושב שזה יד גדולה אבל גם לא שזאת יד קטנה אם אני מתאמן 10 חודשים זה סביר? אני לא יודע באיזה היקף התחלתי
לאו דווקא יעזור. זה מעט מורכב מכך.

בסדר זאת שאלה מוזרה, למה שיהיה לא בסדר? בכמ, אם אתה מתכוון האם זה נחשב גדול או מכובד, אז לא ממש, למרות שכל מקרה לגופו (תרתי)

• פותח/ת השרשור
ואתה לא חושב שזה קשור אם אני אוסיף עוד תרגיל? אני עולה במשקל גוף ועולה גם בתרגילים כמו בנץ יד אחורית ורק ביד קידמית אני תקוע במשקל

• פותח/ת השרשור
הבנץ גדל אומנם לא בפעם בשבוע אבל גדל גם היד האחורית שלי אני מצליח לעלות במשקלים אבל ביד הקידמית אני תקוע

בנץ פרס יעשה את העבודה. תתקדם בו תתקדם בידים.!
דיי דיי עם השטויות האלה כבר. אולי לשחיף זה רלוונטי. בתקופת המסה שלי היה לי 140 קילו 5*5 ולא, היד האחורית שלי לא גדלה בהתאם. רק שהתחלתי לבודד אותה ראיתי שינוי גם במראה וגם בכוח כנל לגבי היד הקידמית. לפעמים צריך עבודה מבודדת נקודה. אז חלאס עם המושג הזה של ״תעשה רק מורכבים והכל יגדל״.

דיי דיי עם השטויות האלה כבר. אולי לשחיף זה רלוונטי. בתקופת המסה שלי היה לי 140 קילו 5*5 ולא, היד האחורית שלי לא גדלה בהתאם. רק שהתחלתי לבודד אותה ראיתי שינוי גם במראה וגם בכוח כנל לגבי היד הקידמית. לפעמים צריך עבודה מבודדת נקודה. אז חלאס עם המושג הזה של ״תעשה רק מורכבים והכל יגדל״.

מה אתה אומר, בתקופת החד קרן שלי היה לי בנץ' 240 קילו 8*8.

• פותח/ת השרשור
אשמח לעצות מה לעשות כדי להגדיל את היד הקידמית

תצליח

חייב להוסיף, כאשר אני הוספתי תרגלים מבודדים הבחנתי בשינוי משמעותי בעיקר במראה וקצת בכוח...

חד משמעית כדאי לבודד .זה עדיין לא סותר את זה שהתקדמות בתרגילים מורכבים נותן פוש רציני

• פותח/ת השרשור
חד משמעית כדאי לבודד .זה עדיין לא סותר את זה שהתקדמות בתרגילים מורכבים נותן פוש רציני
חייב להוסיף, כאשר אני הוספתי תרגלים מבודדים הבחנתי בשינוי משמעותי בעיקר במראה וקצת בכוח...
אז 6 סטים ליד קדמית ואחורית יעשו את העבודה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית