עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרעיון זה איך לישון כשאין חושך ;)חדר חשוך לחלוטין (תריס סגור, דלת סגורה, כל האורות כבויים)
בקטע של לעייף את הגוף?מתיחות סטטיות ארוכות בחצי שעה-שעה שלפני השינה
זה רעיון טוב...רעש לבן
זה נכון, אבל מה קורה אחרי שנרגעת ואז מישהו פתאום נכנס בדלת/עושה רעש שמפר את השלווה?פשוט אל תחשוב על זה. אם אתה במיטה ותחשוב כול רגע וואי אני חייב להירדם אתה לא תרדם
הרעיון זה איך לישון כשאין חושך ;)
אבל זה לא גורם לכך שבשביל להירדם אני חייב את האטמים והכיסוי? אני לא יהיה "מכור" לזה?כיסוי עיניים ואטמי אוזניים, לי זה עזר בדירות שותפים
מבחינתי זה היה עדיף מלהתעורר כל פעם מרעשים של שותפים. וכשהפסקתי לישון בתנאים כאלה הפסקתי להשתמש בהם ולא זכור לי איזה "צורך"אבל זה לא גורם לכך שבשביל להירדם אני חייב את האטמים והכיסוי? אני לא יהיה "מכור" לזה?
הרעיון זה איך לישון כשאין חושך ;)
זה נכון, אבל מה קורה אחרי שנרגעת ואז מישהו פתאום נכנס בדלת/עושה רעש שמפר את השלווה?
שטויות. בהכשרה בצבא ישנתי 4 חודשים עם אטמי אזניים, ואני חושב שיכול להיות שהמשכתי גם יותר מזה בתחילת השירות. שום תלות. לפעמים היו מציקים לי והייתי מוציא אותם בלילה אבל אתה ממש לא תהיה חייב אותם אחרי זה או משהו.אבל זה לא גורם לכך שבשביל להירדם אני חייב את האטמים והכיסוי? אני לא יהיה "מכור" לזה?
יש לכם אנשים עצות ודרכים איך להירדם למרות רעשים שיש בחדר ודברים בסגנון?
מאוד יעזור...
תודה:)
בקטע של להרפות ולשחרר את הגוף.בקטע של לעייף את הגוף?