הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינה

סימבה

משתמש מתחיל
191
28
נק' מוניטין:
25
191
28
יש לכם אנשים עצות ודרכים איך להירדם למרות רעשים שיש בחדר ודברים בסגנון?
מאוד יעזור...
תודה:-)

חדר חשוך לחלוטין (תריס סגור, דלת סגורה, כל האורות כבויים)
מזגן על קור
אם אתה נמצא בטלפון אז תשתמש ב-BlueLightFilter לפני השינה
מתיחות סטטיות ארוכות בחצי שעה-שעה שלפני השינה
להפסיק לצרוך קפאין החל מאחר הצהריים
לפעמים גם כפית דבש/סילאן/מייפל תתן לך אנרגיה לחצי שעה ואז תפיל אותך

פשוט אל תחשוב על זה. אם אתה במיטה ותחשוב כול רגע וואי אני חייב להירדם אתה לא תרדם

• פותח/ת השרשור
חדר חשוך לחלוטין (תריס סגור, דלת סגורה, כל האורות כבויים)
הרעיון זה איך לישון כשאין חושך ;)
מתיחות סטטיות ארוכות בחצי שעה-שעה שלפני השינה
בקטע של לעייף את הגוף?
זה רעיון טוב...
פשוט אל תחשוב על זה. אם אתה במיטה ותחשוב כול רגע וואי אני חייב להירדם אתה לא תרדם
זה נכון, אבל מה קורה אחרי שנרגעת ואז מישהו פתאום נכנס בדלת/עושה רעש שמפר את השלווה?

אבל זה לא גורם לכך שבשביל להירדם אני חייב את האטמים והכיסוי? אני לא יהיה "מכור" לזה?
מבחינתי זה היה עדיף מלהתעורר כל פעם מרעשים של שותפים. וכשהפסקתי לישון בתנאים כאלה הפסקתי להשתמש בהם ולא זכור לי איזה "צורך"

אבל זה לא גורם לכך שבשביל להירדם אני חייב את האטמים והכיסוי? אני לא יהיה "מכור" לזה?
שטויות. בהכשרה בצבא ישנתי 4 חודשים עם אטמי אזניים, ואני חושב שיכול להיות שהמשכתי גם יותר מזה בתחילת השירות. שום תלות. לפעמים היו מציקים לי והייתי מוציא אותם בלילה אבל אתה ממש לא תהיה חייב אותם אחרי זה או משהו.
בכל מקרה מחזק לגבי אטמים. כיסוי עיניים לי נשמע לא נוח כל כך, פשוט תסתובב לכיוון הקיר ואז אור לא ישפיע עליך יותר מדי

אני ישן קבוע עם כיסוי עיניים, לא יכול לישון באור בלי זה.
אטמי אוזניים לדעתי לא כל כך עוזרים, אתה שומע את עצמך נושם יותר מדי וזה מציק לי. בשקט מוחלט אם מישהו אחר מרעיש זה לא ממש חוסם את הרעש.
מלטונין (ניתן להזמין מחול בזול) עוזר לדעתי, עד גבול מסויים.

העיקר זה לסגל הרגלים טובים לשינה, שעות קבועות וכו.

לצערי זה משהו שאני מתקשה איתו לאחרונה ומשהו שמאוד קריטי לאימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית