הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אין זמן לאכול כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי,

אני מתחיל מסה, התאמנתי בעבר אבל הזנחתי בגלל הצבא וירדתי המון וכרגע אני שחיפון,
רוצה לחזור להתאמן ולעלות נקי,
אני אוהב לעשות מסה נקייה, אבל כרגע אין לי זמן לאכול הרבה,
חשבתי לרכוש גיינר וחטיפי חלבון על מנת להשלים קלוריות ביום יום ולקחת אוכל בשביל להשלים,
הקטע שגיינר קצת מפחיד אותי, מלא סוכרים, רציתי לשמוע את דעתכם.. מה כדאי לעשות במצב הזה.

לאכול 6 ארוחות מסודרות ביום במעקב יומיומי על מה שנחסך לגוף, ככה תוכל להיות עקבי וכמה שיותר במסה נקיה ,או לסירוגין לאכול כמו חנזיר ולהיות במסה מלוכלכת אך עדיין לגדול

לאכול 6 ארוחות מסודרות ביום במעקב יומיומי על מה שנחסך לגוף, ככה תוכל להיות עקבי וכמה שיותר במסה נקיה ,או לסירוגין לאכול כמו חנזיר ולהיות במסה מלוכלכת אך עדיין לגדול

הוא אומר שאין לו זמן להתעסק עם אוכל ואתה ממליץ לו על 6 ארוחות...

@Ozel55 לא צריך שום גיינר. תכין שייקים לבד בבית. תוסיף כל מה שאתה אוהב. חמאת בוטנים,בננות,חלב,חלב,אגוזים וכו וכו. שתה אותו במהלך היום ותיהיה לך אחלה סגירת פינה.

לאכול 6 ארוחות מסודרות ביום
ואם הוא יאכל 3 ארוחות עם אותן כמויות יומיות כמו ה 6 שהצעת הוא יגדל פחות?

הפתרון זה או להכין אוכל מראש (ברגע שיש זמן להכין לכמה ימים) ולקחת איתך בקופסאות או שייקים כמו שהציעו כאן. אפשר גם גיינר, לדעתי זה די בזבוז כסף במקרה שלך אבל אם הזמן הוא גורם ממש מגביל אז אפשר לשקול את זה

• פותח/ת השרשור
בקטע של ערכים, גיינר הוא לא מתכון למסה מלוכלכת? מפחיד אותי שרוב הערכים שם הם סוכר, אבל מנגד מאוד יעזור לי הכמות קלוריות האלה.

בקטע של ערכים, גיינר הוא לא מתכון למסה מלוכלכת? מפחיד אותי שרוב הערכים שם הם סוכר, אבל מנגד מאוד יעזור לי הכמות קלוריות האלה.
מסה מלוכלכת לא קשורה לאוכל שאתה אוכל אלא לגודל המאזן הקלורי החיובי שתיהיה בו. אם לצורך העיניין הנייטרלי שלך הוא 2000 ק׳ והחלטת לדחוף 1000 או 1500 ק׳ מעל הנייטרלי זה מסה מלוכלכת או במילים אחרות לאכול כל מה שבא ליד וללא בקרה. מסה נקיה זאת עליה מתונה במשקל - זאת אומרת 200-500+~ ק׳ מעל הנייטרלי ובקיצור להנות מהאוכל אבל לשים גם גבול מבחינה קלורית כדאי לא לעלות בשומן מיותר.
מפה לשם, גיינר לא ינפח אותך ולא כלום אלא רק יוסיף לך קלוריות בצורה נוחה יותר. מבחינה בריאותית זה זבל טהור לדעתי.

כמו שאמרת, הגיינר ישמש בעיקר רק להשלמה, ובגלל שאתה לא מתבסס עליו אז זה בסדר גמור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית