הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תכנית אימונים שלי !

maor5656

משתמש פעיל
380
1
נק' מוניטין:
348
380
1
נתונים:גיל 16משקל65 גוב ה 168אחוז שומן 10מטרה עלייה במסת השריר :]מתאמן כמעט שנה כמו טמבל ולא מתקדם בגלל תזונה לא נכונה ומאמן שלא נותן להתקדם לשומקום !רגליים : לג פרס -3X10לאנג'ים- 3X10-(לא יכול סקוואט יש בסמית וגם שם המאמן לא מרשה לי לעשות קיצר דפוק )חזה:בנצי פרס - 4X6לחיצת חזה בשיפוע עליון עם שתי משקולות - 3X8פרפר 1X8 (שיהיה )יד קדמית :כפיפות מרפקי ם עם מוט W - = ו3X8פטישים - 2X8בטן אין לי כוח לעשות בחיטוב אני יעשה בינתיים ניראלי בזבוז זמן .B:מתח +תוספת משקל - 4X8 (קצת קשה בשת יסטים האחרונים עושה 6 7 ככה :] )פולי עליון - 3X8מסור- 2X8 (לא יכול דדליפט אני מת לעשות המאמן לא רוצה ללמד אותי לע שות וגם בכללי לא רוצה שאני יעשה )כתפיים:לחיצת כתפיים בישיבה-3X8פרס - 3X8 יד אחורית:לחיצה צרפתית- 3X8ועוד תרגיל עם המוט והחוט שמורידים למטה לא יודע איך קוראים לזה - 3X8אז מה אתם אומרים עלייה יש עצות לשיפור? ובאמת בבקשה חלאס לדבר על SS בקושי פרס המאמן מרשה לי לעשות וסקוואט בסמית אז חלאס רדו מזה !וכמה פעמים להתאמן בשבוע עדיף 4 או 3?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני יודע לערוך זה לא משנה כלום זה נשאר ככה שאני רושם את זה זה נראה מסודר שאני לוחץ צור אשכול זה מתבלגן ככה.

• פותח/ת השרשור
קראתי שם הכול כמעט ואין מה לעשות אני מת לעשות SS עם כול התרגיל ים אלה אני מת על הדברים האלה אבל אף אחד בחדר כושר לא עושה את זה הוא משפיע עלייהם חזק המאמן והוא לא נותן לי להתקדם מה אני יעשה אני לא יכול לבוא סתם ככה ולדפוק לו דדליפט מול הפנים שלו.אין מי שילמד אותי שם הוא לא רוצה ללמד אותי אף אחד לא עושה סקוואט דדליפט ופרס.ואין חדרי כושר אחרים.ומה בקשר לתכנית תגיבו עלייה .

הוא משלם לך או אתה לו? מה זה צרך להיות לא נותן? תגיד שאםפ הוא לא נותן אתה עוזב עדיף להתאמן בבית ולא עם מכונות

התכנית שלך לא משהו.
אם אתה עצלן (לא רוצה ללמוד לבד את הטכניקה של התרגילים הבסיסיים) עדיף שתיקח תכנית מוכנה מהפורטל קילוגרם.

• פותח/ת השרשור
אזןלאי מה לא טוב להוריד סטים ותרגילים ? שאלתי בFXP אמרו לי לעשות 7 סטיםלשריר גדול ו2-3 ושריר קטן זה נכון?ואני לא מתעצל פשוט הוא לא יביא לי וזהוא אני לא יכול סתם ככה לבוא ולעשות דדליפט.

• פותח/ת השרשור
moo אין מכון אחר בעיר הזאת .וזה שמעליי אני לא יכול לעשות נקודה.תגידו מה לשפר בתכנית הזאת ספציפית אוליי המקסימום שאני יכול לעשות זה פרס.

זה כמו שתשאל אותי אני רוצה לגדול ולהיות חזק אבל אני צמחוני

לא יודע איך לעזור לך
תעשה מה שיש

זה כמו שתשאל אותי אני רוצה לגדול ולהיות חזק אבל אני צמחוני

לא יודע איך לעזור לך
תעשה מה שיש

אני רוצה להזמין חולצה עם הדפסה שליייייייייי
חחחחחחחחחחח זה מה שהכותרת מזכירה לי.

פותח הפוסט תעבור מכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית