תוכנית תכנית אימונים שלי !

maor5656

משתמש פעיל
380
1
נק' מוניטין:
348
380
1
נתונים:גיל 16משקל65 גוב ה 168אחוז שומן 10מטרה עלייה במסת השריר :]מתאמן כמעט שנה כמו טמבל ולא מתקדם בגלל תזונה לא נכונה ומאמן שלא נותן להתקדם לשומקום !רגליים : לג פרס -3X10לאנג'ים- 3X10-(לא יכול סקוואט יש בסמית וגם שם המאמן לא מרשה לי לעשות קיצר דפוק )חזה:בנצי פרס - 4X6לחיצת חזה בשיפוע עליון עם שתי משקולות - 3X8פרפר 1X8 (שיהיה )יד קדמית :כפיפות מרפקי ם עם מוט W - = ו3X8פטישים - 2X8בטן אין לי כוח לעשות בחיטוב אני יעשה בינתיים ניראלי בזבוז זמן .B:מתח +תוספת משקל - 4X8 (קצת קשה בשת יסטים האחרונים עושה 6 7 ככה :] )פולי עליון - 3X8מסור- 2X8 (לא יכול דדליפט אני מת לעשות המאמן לא רוצה ללמד אותי לע שות וגם בכללי לא רוצה שאני יעשה )כתפיים:לחיצת כתפיים בישיבה-3X8פרס - 3X8 יד אחורית:לחיצה צרפתית- 3X8ועוד תרגיל עם המוט והחוט שמורידים למטה לא יודע איך קוראים לזה - 3X8אז מה אתם אומרים עלייה יש עצות לשיפור? ובאמת בבקשה חלאס לדבר על SS בקושי פרס המאמן מרשה לי לעשות וסקוואט בסמית אז חלאס רדו מזה !וכמה פעמים להתאמן בשבוע עדיף 4 או 3?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין חדרי כושר אחרים בעיר עוד פעם לומר את זה? וmoo לא חייב דדליפט וסקוואט באאימון אני יכול לגדול בלי אבל הבנתי שזה ייקח זמן לגדול בלי זה. וכמה פעמים אתם ממליצים ללכת בבשבוע ? המכון לא פתוח ביום שישי.חשבתי לעשות כמו SS ראשון A שלישי B חמישי A ואז יום ראשון הבא B שלישי A ואז B חמישי וכן הלאה...מה אתם אומרים?

לא לא שווה להתאמן בהלי זה אתה תקבל את אותן התוצאות שתקבל מלעבוד במכונות גם מלעשות שכיבות שמיכה ומתח בבית

אין חדרי כושר אחרים בעיר עוד פעם לומר את זה? וmoo לא חייב דדליפט וסקוואט באאימון אני יכול לגדול בלי אבל הבנתי שזה ייקח זמן לגדול בלי זה. וכמה פעמים אתם ממליצים ללכת בבשבוע ? המכון לא פתוח ביום שישי.חשבתי לעשות כמו SS ראשון A שלישי B חמישי A ואז יום ראשון הבא B שלישי A ואז B חמישי וכן הלאה...מה אתם אומרים?

פשוט תעשה סקוואט ודדליפט ותתעלם ממנו.

רק באלגן יעזור, לך למנהל שם תגיד שאתה משלם למכון אז המכון חייב ללמד אותך איזה תרגיל שאתה רוצה לעשות, ואם יהיה נזק אתה לוקח אותו עליך.

חוץ מזה אל תתעצל, יש מספיק סרטונים שמלמדים לעשות סקוואט ודד ליפט.

רק באלגן יעזור, לך למנהל שם תגיד שאתה משלם למכון אז המכון חייב ללמד אותך איזה תרגיל שאתה רוצה לעשות, ואם יהיה נזק אתה לוקח אותו עליך.

חוץ מזה אל תתעצל, יש מספיק סרטונים שמלמדים לעשות סקוואט ודד ליפט.

אומר מי שמתעצל לקרוא את הספר או אפילו לראות את הDVD

• פותח/ת השרשור
זה חדר כושר פרטי אין מנהל בבקשה תתאכזו בתכנית עכשיו מה לשפר להוסיף אני יודע שיש מ לא פאקים אמרו פה אבל מהםםםםם תעזרו לי חלאסס כבר עם הדדליפט והסקוואט הזין הזה זה כולה תרגיל יאלה חלאס תרכזו בתכנית בבקשה
😃

אומר מי שמתעצל לקרוא את הספר או אפילו לראות את הDVD

מדבר מי ש"קרא" את הספר 😵‍💫🥊

זה חדר כושר פרטי אין מנהל בבקשה תתאכזו בתכנית עכשיו מה לשפר להוסיף אני יודע שיש מ לא פאקים אמרו פה אבל מהםםםםם תעזרו לי חלאסס כבר עם הדדליפט והסקוואט הזין הזה זה כולה תרגיל יאלה חלאס תרכזו בתכנית בבקשה
😃

תביא סיבה מוצדקת למה אתה לא יכול לעשות את הדד ליפט והסקוואט,הציעו לך פה איך ללמוד את התרגילים,מה אתה עוד רוצה??

• פותח/ת השרשור
אבל הוא או מר לי לעשות 5 תרגיל ים של גב 4 סטים של 6 בהכול והוא אומר לי שמתח זה תרגיל חימום ופרס יכול להביא לי פריצת דיסק איזה תכניות הוא יביא לי זה? רוצה להרוג אותי 5 תרגילי גב 3 תרגילי כתפיים ואז 3 תרגילי יד אחורית והאימון הזה פעמיים בשבוע.תעזור לי בבקשהה !!!!!! לא מקשיב למאמן הזה !

כל המאמנים כאלה אבל שלך נשמע טיפש מעוד חכה עד שיבואו המאמנים פה הם יבנו לך תוכנית נורמלית אם אתה רוצה אני יכול לחפש לך תוכנית ליצנית שעשיתי פעם

אבל הוא או מר לי לעשות 5 תרגיל ים של גב 4 סטים של 6 בהכול והוא אומר לי שמתח זה תרגיל חימום ופרס יכול להביא לי פריצת דיסק איזה תכניות הוא יביא לי זה? רוצה להרוג אותי 5 תרגילי גב 3 תרגילי כתפיים ואז 3 תרגילי יד אחורית והאימון הזה פעמיים בשבוע.תעזור לי בבקשהה !!!!!! לא מקשיב למאמן הזה !

תגיד הוא מאיים עליך או משהו?? אל תקשיב לו וזהו. לי וגם לשימי אמרו במכון שתרגילי הבסיס יגרמו לפריצת דיסק, לפחו 3 מדריכים+בעלים. אנחנו מקבלים בממוצע כל 2 אימונים הרצאה ממדריך למה עדיף לעשות כיסא רומי במקום דד ליפט, ושזה בעצם אותו דבר בלי הסיכון.

תתחיל טכניקה עם מוט ריק,תעלה סרטון ותמשיך.

• פותח/ת השרשור
עכשיו אתה מבין ? אה ויש מאמני חדר כושר בפורום הזה? פששש איזה עזרה מקצועית יש פהאחלה של פורום באמת !ותעלה תתכנית הליצנית שלך ניראה.

• פותח/ת השרשור
יש פה עוד איזה אחד בפורום שאיתי בחדר כושר קוראים לו Bender הוא גם כמוני מת לעשות דדליפט הוא לא מרשה לו.וגם הסקוואט אצלנו זה בסמית משין אין בכלוב .

יש פה עוד איזה אחד בפורום שאיתי בחדר כושר קוראים לו Bender הוא גם כמוני מת לעשות דדליפט הוא לא מרשה לו.וגם הסקוואט אצלנו זה בסמית משין אין בכלוב .

רציני אין לך איפה להתלונן?? מה יקרה אם נגיד תעשה לו דד ליפט בפרצוף,הוא יקח ממך את המוט ויגיד לך לצאת החוצה??

• פותח/ת השרשור
לא ניראלי אבל עזוב ירדתי מזה כבר אין לי כוח לדבר איתו על זה נתאמן רגיל וזהוא.אה ויש מצב לעשות במקום סקוורט לג פרס וסופר סט עם גב תחתון ? שעולים ויורדים יש איזה משהו כזה.

לא ניראלי אבל עזוב ירדתי מזה כבר אין לי כוח לדבר איתו על זה נתאמן רגיל וזהוא.אה ויש מצב לעשות במקום סקוורט לג פרס וסופר סט עם גב תחתון ? שעולים ויורדים יש איזה משהו כזה.

אפשר,אבל זה לא יעזור לך.

למה אתה צריך לדבר איתו?? רציני עדיין לא הבנתי מזה לא מרשה לך,אומר שאם אתה עושה הוא מחזיר לך תכסף ומעיף אותך??

• פותח/ת השרשור
סבבה ואני עושה עם זה גם לאנגים תשמעו זה תרגיל קטלני הלכה לי הרגל מהתרגיל הזה כולי רעידות !!ויש לי שאלה בקשר לתרגיל הזה - שאני עושה למשל סט של 10 חזרות אז אני צריך לעשות 20 צעדים ?כאילו 10 חזרות לכול רגל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית