עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מדובר בבדיקות מעבדה, ולא בחוות דעת.כמה אנשים יבדקו את אותו מוצר ? אני מתכוון של כמה אנשים יהיה החוות דעת הסופית כי זה חשוב .
מדובר בבדיקות מעבדה, ולא בחוות דעת.
ממש לא דואג לקניית המוצרים, כל חודשיים בערך אני מקבל הרבה דברים (ראה פורום ביקורות ומאמרים), ככה שזה לא פונקציה.לא צריך לקנות את התוסף כדי לעשות עליו בדיקה?
אם יהיה שירות תרומה ב-SMS אני מאמין שהרבה יתרמו.
ממש לא דואג לקניית המוצרים, כל חודשיים בערך אני מקבל הרבה דברים (ראה פורום ביקורות ומאמרים), ככה שזה לא פונקציה.
בקשר ל SMS כמו שאמרתי יהיה אבל צריך לקחת בחשבון שיש עמלה של 50% מסך כל תמורה למפעיל השירות.
אני דווקא הייתי מעדיף לבדוק חברות קטנות וזולות כדי לראותאם הבדיקות יצאו תקינות ואז נוכל לקנות מהן ולשלם פחות מאשר על אופטימום\ צ'מפיון..
אני דווקא הייתי מעדיף לבדוק חברות קטנות וזולות כדי לראותאם הבדיקות יצאו תקינות ואז נוכל לקנות מהן ולשלם פחות מאשר על אופטימום\ צ'מפיון..
מה שכתוב בסרגל למעלה ( "תרמו לאתר") זה לצורך אותן בדיקות?SMS זה גם בעיה כי יש עמלה למשיק השירות של 50-70% וזה מאוד תלוי כך שזה מאוד תלוי, ננסה לארגן בימים הקרובים איזה קומבינה.