הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרומות למען הפורום למטרות שונות

תפתח תת פורום עם התוצאות של הבדיקות ותתן גישה רק למי שתרם

אני בעד, רק לפי דעתי כדאי לבדוק חברות פחות מוכרות, ככה נוכל לחסוך כסף אם נידע הערכים הם נכונים והם כמו של החברות הגדולות רק בפחות כסף, בכל מקרה צריך לעשות את זה יותר מאורגן

אנחנו לא רוצים להצטייר כאילו אנחנו דורשים כסף בשביל לספק מידע. כל המהות של הפורום היא מקום נייטרלי שיספק את מקסימום המידע העדכני ביותר והנכון ביותר, בלי שום אינטרסים. תאמין לי שאם בדיקות המעבדה היו עולות 50-100 שקל בכלל לא היינו פונים אליכם, אבל ברגע שזה עולה 330 שקל ואנחנו הרי רוצים לעשות כמה שיותר בדיקות כאלה זה בעייתי.
לכן הבדיקות המעבדה יהיו פתוחות וגלויות לכלל, אפשר איכשהו לעשות "משתמשי כבוד" או תגית כלשהי לאנשים שתורמים, למרות שאני לא חושב ש10 שקלים זה כזה כסף מטורף.

• פותח/ת השרשור
הרי נסרוק את תוצאות הבדיקות ונכניס שם לוגו של LBS וקרדיט ענק לאתר ככה שמי שיעתיק את זה לאתרים אחרים יאלץ להעתיק אותו עם הכתובת של האתר.

בעד, אם תיהיה אפשרות תרומה דרך האתר (SMS או אשראי) ולא ללכת לבנק וכו'..אין זין לזה

• פותח/ת השרשור
יהיה
SMS/PAYPAL/דואר/חשבון אולי נעשה גם כ.א צריך לברר את זה.
הקטע בSMS שאם תתרמו 10 שקל , אז 5 שקל יהיה נטו לאתר , 5 האחרים זה עמלה למשיק השירות

אני בעד אבל אני חושב שהחברות הגדולות כבר בוחנים אותם מספיק בחו"ל אז לא יודע אם כדאי.
הרעיון הוא טוב, אני הייתי חושב שכדאי יותר לבדוק AAS ופחות את התוספים.
בכל מיקרה, את החברות היותר נפוצות בתוספים כדאי לבדוק. אני בפנים. 🤘

לא חושב, עד עכשיו לא ראיתי בדיקות מעבדה לאבקת חלבון של אופטימום, ראיתי לפני כמה שנים בדיקת מעבדה לחטיף חלבון שלהם.
למשל היה מעניין אותי לראות בדיקות מעבדה לחברות הגדולות, כמו אולטימט נוטרישן, דיימטיז, אופטימום, נייטר בסט. כדי להיות בטוח שמה שאני קונה זה לא סתם.

לא חושב, עד עכשיו לא ראיתי בדיקות מעבדה לאבקת חלבון של אופטימום, ראיתי לפני כמה שנים בדיקת מעבדה לחטיף חלבון שלהם.
למשל היה מעניין אותי לראות בדיקות מעבדה לחברות הגדולות, כמו אולטימט נוטרישן, דיימטיז, אופטימום, נייטר בסט. כדי להיות בטוח שמה שאני קונה זה לא סתם.

אני דווקא חושב שעדיף לעשות בדיקות מעבדה לחברות הפחות מוכרות, אולי הערכים שמצויינים באבקה הם באמת נכונים ונוכל לחסוך הרבה כסף

על הדרך אולי נעלה גם תביעה ייצוגית נגד איזו יצרנית אבקות חלבון גדולה בעולם 🙄

הכי טוב שיהיה תקופתי, לא חד פעמי או משהו, 20 שקל לדוגמא כל חודש, 2-3 מוצרים בחודש, וככה לאט לאט נקבל תמונה.
בדיקות לפי קטגוריות, קודם חלבון, עוברים לפורמולות, וכל מיני מוצרים שיכולים ליהיות חשודים.

סמאשר לדעתי מיותר לעשות בדיקות מעבדה לפורמולות, חלבון בהחלט בעדיפות ראשונה.

כדי להראות שיש רצינות בעניין אולי כדי לעשות בדיקה ראשונה על חשבון ההנהלה + תרומות מאנשים שגרים באזור ואין להם בעיה לתרום אם באמת יצא לפועל אני יביא למישל למכון באחד הימים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית