הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נטרלי אחרי חיטוב

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני בניטרלי כבר שבוע, הייתי על 1600 קלוריות וישר עליתי ל2100 שזה הנטרלי שלי מאמין אבל שבסוף היום אני מסיים עם פחות, אני גם רץ חצי שעה ארבע פעמים בשבוע, הבנתי עכשיו ממאמר שקראתי, שדווקא הייתי צריך לעלות יותר לאט ועם יותר פעימות
מה גם שלא יצא לי להישקל כל יום בגלל החגים רק בסופש ועליתי בו קילו וחצי שמאמין שהרבה נוזלים ..
התכוונתי להמשיך ככה עוד שבועיים ואז להתחיל לעלות ב300 קלוריות ולהתחיל מאסה .
שאלה אם זאת הדרך הנכונה או שדווקא להוריד עכשיו ב300 לשבוע ואחכ לעלות שוב?
מה לעשות...?

עידכון: נשקלתי עכשיו וזה הראה לי שני קילו מעל מה שסיימתי את החיטוב (אבל אכלתי אתמול מאוחר אז מאמין שיש קשר) אני אשקל שוב מחר ובשישי ואם לא יהיה שינוי ארד במאה קלוריות
ואז זה אומר שאני מתקרב לנטרל?
@Mike

נערך לאחרונה:
למה לסיים חיטוב וישר להקפיץ ב 500 קלוריות ?
מעלים ב 250-300. נשקלים מידי יום עד שמתאזן המשקל ואז משחקים עם הקלורויות בהתאם

• פותח/ת השרשור
למה לסיים חיטוב וישר להקפיץ ב 500 קלוריות ?
מעלים ב 250-300. נשקלים מידי יום עד שמתאזן המשקל ואז משחקים עם הקלורויות בהתאם
נכון,, אני דווקא חשבתי שישר עולים לנטראלי, השאלה אם להשאיר את זה ככה כי גם ככה אני עכשיו צריך לעלות בעוד מאה, או להוריד
נגיד אם להוריד ל1900 או 2000
אחרי אירובי ושרותים נשקלתי ועליתי רק בקילו מאז סיום החיטוב, מאמין שזה בעיקרי בגלל מאגרי הגליקוגן. .
נראלי ארד ב150 קלוריות

נכון,, אני דווקא חשבתי שישר עולים לנטראלי, השאלה אם להשאיר את זה ככה כי גם ככה אני עכשיו צריך לעלות בעוד מאה, או להוריד
נגיד אם להוריד ל1900 או 2000
אחרי אירובי ושרותים נשקלתי ועליתי רק בקילו מאז סיום החיטוב, מאמין שזה בעיקרי בגלל מאגרי הגליקוגן. .
נראלי ארד ב150 קלוריות

הגיון אחי אם בנאדם עשה חיטוב והיה נניח בגירעון של 600-700 והוא מסיים חיטוב. הגיוני שיום אחרי הוא יעלה את התפריט ב700 בבום ?
לדעתי תשאר על אותו תפריט שאתה עכשיו ותשקל עד שתתאזן וכמובן תמשיך באירובי בעצימות נמוכה יותר

• פותח/ת השרשור
הגיון אחי אם בנאדם עשה חיטוב והיה נניח בגירעון של 600-700 והוא מסיים חיטוב. הגיוני שיום אחרי הוא יעלה את התפריט ב700 בבום ?
לדעתי תשאר על אותו תפריט שאתה עכשיו ותשקל עד שתתאזן וכמובן תמשיך באירובי בעצימות נמוכה יותר
כן אבל תאכלס עליתי בקלוריות אבל עצימות האימונים נשארה אז אני מאמין שלא הייתה עליה מאוד חדה, השאלה אם כדאי להישאר על 2100 או לרדת?
כי אני עוד שבועיים אתחיל מסה

אני הייתי מוריד ועולה בהדרגה. לאן אתה ממהר? עשית את כל העבודה הזאת, מה זה עוד מספר שבועות? תחשוב רחוק.

קח בחשבון שהניטרלי שלך לא אותו דבר כמו מקודם כי אחוז השומן נמוך יותר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ת
אני הייתי מוריד ועולה בהדרגה. לאן אתה ממהר? עשית את כל העבודה הזאת, מה זה עוד מספר שבועות? תחשוב רחוק.

קח בחשבון שהניטרלי שלך לא אותו דבר כמו מקודם כי אחוז השומן נמוך יותר.
צודק אחי , מסכים איתך אני מאמין שלא באמת הייתי על 2100, כי רק היום הלכתי שש קילומטר בצבא לא כולל פעילות מאומצת וריצה של ארבעים דקות.. ואני כביכול על תפריט של 2100
אז השאלה אם ארד ל1950 למשל אתה חושב שזה עדיף?
אני פשוט מתתת להתחיל את התוכנית החדשה חח אני באמת מתרגש

אז השאלה אם ארד ל1950 למשל אתה חושב שזה עדיף?
אני פשוט מתתת להתחיל את התוכנית החדשה חח אני באמת מתרגש

אני לא רואה בעיה בלהוריד את הקלוריות קצת, להתחיל את התכנית החדשה ולהעלות את הקלוריות בהדרגה בהתאם להתקדמות.

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה בעיה בלהוריד את הקלוריות קצת, להתחיל את התכנית החדשה ולהעלות את הקלוריות בהדרגה בהתאם להתקדמות.
כי זאת תוכנית שתיהיה יחסית אינטנסיבית להיות בניטרלי / גירעון יגרום לי להיתקע או לגרוע מכך לפציעות
חשבתי על לראות בסופש מה המצב, ובהתאם לזה לדעת אם לעלות או להוריד.. עם כל החגים האלה באמצע המשקל קופץ ויורד

כי זאת תוכנית שתיהיה יחסית אינטנסיבית להיות בניטרלי / גירעון יגרום לי להיתקע או לגרוע מכך לפציעות
חשבתי על לראות בסופש מה המצב, ובהתאם לזה לדעת אם לעלות או להוריד.. עם כל החגים האלה באמצע המשקל קופץ ויורד

בגדול, זה לא ביג דיל. זה משהו שטוב לדעת לפעמים הבאות. אתה לא תיתקע בגלל שבוע לפה או לשם.

• פותח/ת השרשור
רק כדי לוודא שהבנתי, אשקל גם בסופש אם נשארתי על אותו משקל (שכנראה עליתי קילו מסיום החיטוב בגלל הנוזלים ) לעלות בעוד 200 קלוריות, ואם גם אחרי זה זה מאוזן.. אני על הנטרלי שלי?

אתה אמור להשקל כל יום ולעשות ממוצע שבועי. כך תדע יותר מדוייק מה המשקל האמיית שלך לא מושפע מנוזלים

• פותח/ת השרשור
אתה אמור להשקל כל יום ולעשות ממוצע שבועי. כך תדע יותר מדוייק מה המשקל האמיית שלך לא מושפע מנוזלים
אני יודע ואתה צודק, אבל בגלל הצבא אין לי תמיד את האפשרות הזאת, אז אני מנסה להישקל כמה שיותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית