הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חישוב קלוריות

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
האם יש אפשרות למשל קלוריות של עוגות ועוגויות ביתיות לפי המרכיבים
ניתן דוגמא
עוגיות שאמא שלי מכינה
זה כוס וחצי קמח
חצי כוס קקאו
3/4 כוס סוכר
ושתי ביצים
זה יוצא בערך 1500 קלוריות
האם אני יכול לחלק את זה במספר העוגיות ולדעת כמה עוגיה שווה
או שלא ככה זה עובד?

האם יש אפשרות למשל קלוריות של עוגות ועוגויות ביתיות לפי המרכיבים
ניתן דוגמא
עוגיות שאמא שלי מכינה
זה כוס וחצי קמח
חצי כוס קקאו
3/4 כוס סוכר
ושתי ביצים
זה יוצא בערך 1500 קלוריות
האם אני יכול לחלק את זה במספר העוגיות ולדעת כמה עוגיה שווה
או שלא ככה זה עובד?

אני חושב שפעם בפורום אמרו שזה כן עובד ככה אבל לפי דעתי זה לא יעיל.
כלומר אני מניח שאתה לא תתבסס על העוגיות האלו כמקור טוב לפחמימה ולסיבים אלא שבא לך לנשנש איזה אחת שתיים (מסה וזה...)
אז פשט תאכל. תעריך בערך כמה גרם או תשקול את העוגיה ותחשב לפי חבילת עוגיות עם מרכיבים דומים כל כמעט כל העוגיות מורכבות מאותו דבר...

לעומת זאת אם אתה מנשנש את העוגיות האלה באופן קבוע (כי אמא שלך מכינה אותם) אז כדאי לעשות לפי השיטה שלך

זה עובד ככה, אין סיבה שלא. זה אמנם עלול להיות מסורבל, מעצבן ומיותר לעשות את החישוב אבל אם אין לך בעיה עם זה אז זה הכי מדוייק

• פותח/ת השרשור
אני חושב שפעם בפורום אמרו שזה כן עובד ככה אבל לפי דעתי זה לא יעיל.
כלומר אני מניח שאתה לא תתבסס על העוגיות האלו כמקור טוב לפחמימה ולסיבים אלא שבא לך לנשנש איזה אחת שתיים (מסה וזה...)
אז פשט תאכל. תעריך בערך כמה גרם או תשקול את העוגיה ותחשב לפי חבילת עוגיות עם מרכיבים דומים כל כמעט כל העוגיות מורכבות מאותו דבר...

לעומת זאת אם אתה מנשנש את העוגיות האלה באופן קבוע (כי אמא שלך מכינה אותם) אז כדאי לעשות לפי השיטה שלך
זה עובד ככה, אין סיבה שלא. זה אמנם עלול להיות מסורבל, מעצבן ומיותר לעשות את החישוב אבל אם אין לך בעיה עם זה אז זה הכי מדוייק

קודם כל תודה רבה לשניכם, בכללי סיקרן אותי לדעת איך מחשבים קלוריות אז עכשיו אני יודע
וגם אני עושה את זה ספציפית לעוגיות האלה כי יש לי אותם הרבה בבית ואני משוגע עליהם חחח
תודה רבה !

לא הייתי מחלק במספר העוגיות, אלא במספר קלוריות ל-100 גרם, כי לא כל עוגיה שווה בגודל, אבל אתה יכול לדעת לפי המשקל

• פותח/ת השרשור
לא הייתי מחלק במספר העוגיות, אלא במספר קלוריות ל-100 גרם, כי לא כל עוגיה שווה בגודל, אבל אתה יכול לדעת לפי המשקל
הבנתי כן אבל הנקודתי הנחה שלי בגלל שזה בתוך תבנית הכמות היא כמעט אותו דבר, אבל ברמה עקרונית צודק.. תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית